Mi az a Backrooms?
Egy creepypasta (horror-fikció) történetelem.
Fura, mert nekem a kifejezés első találata egy részletes leírást ad.
#2-es válaszoló linkjét érdemes elolvasni, viszont mára már egy külön fandomja van a backroomsnak köszönhetően egy analóg horror sorozatnak youtube-on.
Ezt a videót ajánlom, ha többet szeretnél tudni róla: [link]
Azt olvastam még róla, hogy 600-800 millió négyzetmérföld a területe.
Ezt hogyan becsülték meg, ha ez az egész elvileg "csak" egy kitaláció, egy creepypasta?
"Ezt hogyan becsülték meg"
Csak így találta ki az eredeti posztoló. Az egész Backrooms "világ" egy sima 4chan kommenttel indult, amiben valaki csak úgy találomra kiírt egy számot, ami éppen az eszébe jutott. Aztán az olvasóknak annyira megtetszett az ötlet, hogy a további kidolgozást is erre alapozták. De igazából bármekkora számot megadhatott volna.
Mivel közösségi creepypastáról van szó, amihez jóformán bárki bármit hozzáadhat, nem is kell feltétlen az eredeti kommenthez ragaszkodni. Már így is sok különböző változat kering a neten. Vannak írásos alapú verziók, de van több független YouTube videósorozat is, amik mind más módon dolgozzák fel az alapötletet és más háttérsztorit találnak ki hozzá.
6-os:
Á, értem, ezt nem tudtam ebben a formában.
Köszönöm a felvilágosítást (mindenkinek)! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!