Mi lesz a következő rész?
Figyelt kérdés
Nemrég néztem meg a miután boldogok leszünk filmet és kiírták a végén, hogy folytatjuk, de én úgy tudtam, hogy ez volt az utolsó rész. Szerintetek hogy van ez?2022. aug. 25. 21:48
1/3 anonim válasza:
Szia. Lesz még rész, de én is úgy tudtam ez az utolsó.
2/3 anonim 

válasza:

Lesz még egy rész (After Everything címmel), Hero nyilatkozta, hogy nemrég fejezték be a forgatását. Több infó még nincs róla, de tekintve, hogy az eddigi részek egymás utáni években jelentek meg, szerintem elég esélyes, hogy 2023-ban mutatják majd be.
3/3 anonim 

válasza:

Nekem az utolsó rész csalódás volt a könyv után. A filmnek inkább a mielőtt címet adtam volna, mert inkább Hardin elő életéről szólt. Vártam, hogy mutatják Hardinék esküvőjét vagy azt, amikor bejelenti Tessa Hardinnak, hogy terhes, de semmi ilyesmi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!