Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lesz a következő rész?

Mi lesz a következő rész?

Figyelt kérdés
Nemrég néztem meg a miután boldogok leszünk filmet és kiírták a végén, hogy folytatjuk, de én úgy tudtam, hogy ez volt az utolsó rész. Szerintetek hogy van ez?

2022. aug. 25. 21:48
 1/3 anonim válasza:
Szia. Lesz még rész, de én is úgy tudtam ez az utolsó.
2022. szept. 18. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Lesz még egy rész (After Everything címmel), Hero nyilatkozta, hogy nemrég fejezték be a forgatását. Több infó még nincs róla, de tekintve, hogy az eddigi részek egymás utáni években jelentek meg, szerintem elég esélyes, hogy 2023-ban mutatják majd be.
2022. szept. 22. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó rész csalódás volt a könyv után. A filmnek inkább a mielőtt címet adtam volna, mert inkább Hardin elő életéről szólt. Vártam, hogy mutatják Hardinék esküvőjét vagy azt, amikor bejelenti Tessa Hardinnak, hogy terhes, de semmi ilyesmi nem volt.
2023. nov. 5. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!