Külföldön hogyan tudom nézni az RTL műsorait online (akár előfizetéssel)? Mivel az RTL Most+-on nem lehetséges.
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 17:40
11/19 A kérdező kommentje:
9. Nagyon okosnak hiszed magad, de ha nem tudsz más megoldásról, akkor minek szólsz bele? Nyilván senki nem olyan hülye, vagy nem folyik ki a pénz az ablakán, hogy más országba fizessen egy olyan tv szolgáltatásért, amit nem is néz, csak egy csatorna miatt, mikor online kb bármit meg lehet oldani. Nem kell nekem ingyen, pont azért is írtam oda az előfizetést, mert ingyen tele lenne reklámokkal.
2022. aug. 26. 04:16
12/19 A kérdező kommentje:
10. Köszönöm, de nem igazán csak élőt keresek. :c Az lenne a lényege, hogy vissza tudjam nézni a műsorokat, mert nem igazán van időm folyton a tv előtt ülni. Ettől függetlenül ment a zöld.
2022. aug. 26. 04:21
13/19 anonim válasza:
"de ha nem tudsz más megoldásról, akkor minek szólsz bele"
Én leírtam egy megoldást, az nem beleszólás. Más megoldás nincsen, fogd már fel végre!
"más országba fizessen egy olyan tv szolgáltatásért"
Abba az országba fizetnéd, ahonnan kapnád.
"Nem kell nekem ingyen, pont azért is írtam oda az előfizetést"
Épp ezt írtam le :D
14/19 A kérdező kommentje:
"Abba az országba fizetnéd, ahonnan kapnád."
Nyilván. De nekem egy olyan országba kéne fizetni, ahol nem is lakom. Tehát nekem fogok Magyarországra költözni egy tv szolgáltatásért, hogy nézhessem az RTL Most+-ot. Ennyire nem lehetsz sötét, hogy ezt ne értsd, b+.
2022. aug. 27. 23:52
15/19 A kérdező kommentje:
*nem fogok
2022. aug. 27. 23:53
16/19 A kérdező kommentje:
Egyébként sincs igazad a 9. válaszodban, mert vannak online is csatornák, meg műsor részek. Vagy olyan oldalakon, amik tele vannak reklámokkal, vagy élőben megy, vagy pl. a sima RTL Moston én is vissza tudom nézni a részeket, de csak bizonyos ideig. Azt hiszem, a sorozat részek, csak öt napig elérhetőek prémium nélkül.
2022. aug. 28. 00:01
17/19 anonim válasza:
Ingyen és mindent. Ráadásul erőszakosan. Bravó! Szeretnek Téged odakint is, ugye? A 10-es válaszolónak én is hálás vagyok, a Te "nem fogok fizetni" egy tartalomért, amiket munkabérből, üzemanyagdíjakból és infrastruktúra fenntartásból készítenek - nos, szégyenletes hozzáállás, de elfogadom. Jézus legalább szeret téged.
18/19 A kérdező kommentje:
És az, kedves 17. még mielőtt leírnád, hogy ha te nem tudsz róla, nem jelenti, hogy nincs is ilyen lehetőség.
2022. aug. 31. 21:15
19/19 A kérdező kommentje:
Imáim meghallgatásra kerültek. c:
2022. nov. 19. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!