Miért irja oda,hogy egyesek számára felkavaró lehet ?
Figyelt kérdés
A tiktokon egy akció filmből egy részletet tettem közé és azt irja hogy egyesek számára felkavaró,durva lehet pedig semmi durva,vér nincs benne verekedés se semmi. Múltkor olyan vidit láttam hogy az állatok ölik egymást le is tiltottam azt a felhasználót aki feltette és annal miért nem irt ki ilyet hogy erőszakos stb ?2022. aug. 22. 09:36
2/4 A kérdező kommentje:
Halálos fegyver 4 mikor a 2 főszereplő azt tárgyaljak a harc előtt hogy miért nem kéne harcolniuk jet livel. A harc jelenet nincs benne sem az mikor jet li bátyja meghal. Direkt kivágtam az olyan jeleneteket.
2022. aug. 22. 10:10
3/4 anonim 

válasza:

A hópihe generáció miatt, akik már egy jelenetben látható asztalra csapástól is triggerelve érzik magukat.
Meg persze azért, mert Amerikában minden hülyeségért kártérítési pereket indítanak, ezért pedig a szolgáltatók és cégek is egyre inkább igyekeznek bevédeni magukat.
4/4 A kérdező kommentje:
Le is törölte a tiktok még 1x feltöltöttem kivágtam azt a részt is ahol látszik közelről ,hogy véres jet li ruhája hátha akkor nem törlik,de ugyanúgy 1 óra múlva le is törölték.
2022. aug. 22. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!