Mi a címe annak a filmnek, amelyben gyorsan száguldó sárga emberek vannak???
Figyelt kérdés
Mi a címe annak a filmnek , amelyben a levegőben sühítő sárga emberek vannak...2022. aug. 20. 19:25
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találtam meg...
2022. aug. 20. 19:34
4/9 A kérdező kommentje:
Nem. Itt az emberek a mozgásukkal száguldoznak, nem kocsival..
2022. aug. 20. 19:41
5/9 anonim 

válasza:

Szóval ázsiai emberek?...Ez talán valamilyen harcművészeti film lehet.Azokban szoktak a fizikát meghazudtolva ugrabugrálni.Már-már szinte repülni.
A pofonok földje
A majom király
Wu Xia
Tigris és sárkány
47 ronin
Vasmajom
14 penge
A hét kard legendája
A szerzetes és a fehér kígyó
A harcosok útja(The Warrior's Way, 2010)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy párat megnézek a leírtakból...
2022. aug. 20. 20:04
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik se az..
Valamilyen Istenes film volt!
Volt egy ember akit kiválasztottak hogy uralkodni fog. Affajta Thor-os film volt , hogy a Földet megmentette és Csapatával Uralkodnia kellett a bolygón... Sajnos nem tudom már mikor láthattam, de olyan 2010-s 2020-környékén van a film.
2022. aug. 20. 20:22
8/9 anonim 

válasza:

7
Még mindig csak találgatok:
Jupiter felemelkedése
John Carter
Valerian és az ezer bolygó városa
Halhatatlanok (2004, Immortal)
9/9 A kérdező kommentje:
Igen valamilyen Istenes film volt, amit láttam, pont úgy, mint a halhatatlanok-ban.
2022. szept. 5. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!