Melyek voltak azok a sorozatok, amiket annyira szerettél, hogy az összes részét végignézted?
Kb. két nagy csoportba tartozó néző van:
- az egyik elkezdi amit befejezett, és végigszenvedi magát akkor is, ha már unja és utálja az egészet, mert le akarja zárni (magában is az élményt)
- a másik lelkiismeret furdalás nélkül kaszálja és félbehagyja azt, amit nem tart tovább nézésre érdemesnek, hiába szerette az elején
Aki azért néz egy sorozatot mert szereti, úgyis végignézi az összes részét - nyilván azért amit bemutattak, így nem sok értelme van az összes sorozat plotját vagy cselekményét itt most egyesével leírni, hogy kinek miért volt annyira jó.
427 darab véget ért sorozatnak néztem végig az összes részét, további 66 jelenleg is futó sorozatot nézek teljes évados darában, értelemszerűen nem fogom elkezdeni leírni egyiknél sem, hogy miért.
Dexter
Pretty Little Liars
Bates Motel
Rengeteg sorozatot végig néztem, de ez a három a kedvencem.
Dallas
Trónok harca
Szexoktatás
Ezel
#1 vagyok, itt egy viszonylag aktuális lista. Ebbe a listába még nincs felvéve 77 darab 2021 és 2022. március között indult sorozat, amit tervezek nézésre (valamint még nem csekkoltam 163 darab újonc sorozatot ami 2022. április és augusztus között indult): [link]
640 sorozat van a képen, a fejlécek nevéből látszik a rendezési elv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!