Mi ez a film/sorozat?
Ma este megnéztem a Legbelső félelem című filmet és bevillant az agyamban hogy én egyszer már láttam egy ugyan ilyen történetű filmet/sorozatot, arra már persze nem emlékszem hogy mi volt a címe…
****spoiler következhet
Aki nem ismeri a Legbelső félelmet… egy bipoláris személyiségzavarral küzdő emberen néha eluralkodik a személyiségének a rossz és szeszélyes oldala, és a visszafogott oldala nem tud vele mit csinálni, nem is igazán tud róla
***spoiler vége
Na szóval az ismeretlen filmem storyja hasonló ugyan ilyen betegséggel küzd benne a szereplő, és az a végèn a csavar hogy nem a jó oldala az alap amin néha eluralkodik a rossz oldal, hanem fordítva, a rossz oldala az alap és néha a jó oldal emelkedik fel benne.
Ennyit tudok a filmről/sorozatról, ha sorozat akkor biztos hogy csak 1 részében volt erről szó.
Ha valaki csoda folytán ráismerne annak rettentően örülnék mert már órák óta ezen kattog az agyam hogy mi lehetett.
Egy igaz ügy.
Ha nem ez az is, megéri megnézni.
Nem sajna egyik sem az a kettőből
Talán régebbi film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!