Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film (thriller?)?

2*Sü kérdése:

Melyik ez a film (thriller?)?

Figyelt kérdés

Amire emlékszem:

Egy pár(?) valami Isten háta mögötti helyen autózva valamiféle bagatell közlekedési kihágás miatt bíróságra kerül. A bíró/sheriff(?) ha jól rémlik valamiféle eltorzult figura, a kisváros(?) lakói is valami furcsa, bizarr közösséget alkotnak. Főhőseink próbálnának menekülni, emlékeim szerint – legalábbis elsőre – nem túl nagy sikerrel.

Én egy eléggé sötét hangulatra emlékszem, ha jól sejtem valami thriller vagy horror lehetett, esetlegesen komikus elemekkel.

2022. aug. 19. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Eszelős szívatás
2022. aug. 19. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 2*Sü!

Tőled a kérdés megfogalmazását illetően irodalmibbat vártam. Azonban a film címét nem tudom, mivel nem vagyok e műfaj rajongója.

2022. aug. 19. 16:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez az! Köszönöm!
2022. aug. 19. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:

> Tőled a kérdés megfogalmazását illetően irodalmibbat vártam.

Sajnálattal, de tudomásul veszem, hogy mivel kérdésemből hiányoztak filozófiai magasröptű mélyen szántások, így nem volt képes megfelelni a bizonyos szempontból érthető, bár kérdéses jogossági alapokon nyugvó elvárásaidnak. Mentségemre szóljon, hogy a fent nevezett filmből már-már több részletet írtam így is le, mint amennyihez korlátozott emlékező képességem – talán köszönhetően annak a ZS kategóriás mivoltának – a bizonyosság kritériumainak megfelelve hozzáférni engedett.

> Azonban a film címét nem tudom, mivel nem vagyok e műfaj rajongója.

Amúgy én sem különösképpen, de a sors úgy hozta, hogy volt „szerencsém” látni a filmet. Amúgy a Verdák című animációs filmben véltem felfedezni kulturális utalást erre a filmre, most lehet, hogy meglesem ezt az Eszelős szívatást, hogy ez az utalás tényleg megvan-e, vagy csak talmi asszociáció volt-e a részemről.

2022. aug. 20. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!