Vannak itt The owl house rajongók?
JELEN!
Egyszerűen fantasztikus! Még 2021. januárjában vágtam bele magam a világába és azóta is "be vagyok szippantva". Külön örülök, hogy magyarul is megjelent, így még több rajongót tud magának szerezni hazánkban is. A kedvencem Luz, mert nagyon hasonlítok rá a tulajdonságaim alapján, de Amity is dobogós. Ők a két legnagyobb kedvencem, de mindenki szerethető a maga módján (még Belos is, szeretem a baljós, kegyetlen antagonistákat sorozatokban).
Sajnos nagyon kevés fanja van nálunk, de próbálkozom keresni mindig, hogy beszélgethessünk.
hallliii
nekem egyik kedvenc sorozatom igaz a második évadot még nem néztem végig (várom hogy fent legyen videán magyarul mert csak 3 rész van fent) de nálam a top három az Amithy Eda és Luz.
nem tudod amúgy hol tudnám megnézni teljesen?
Azt hittem, én vagyok az egyetlen.
Igaz, kicsit most leült nálam a hype, de várom, hogy sikerül a lezárás, és bízom benne, hogy azért lesz valamilyen utóélete.
Nekem is az egyik nagy kedvencem!
Először csak a jó IMDB értékelése, és nyelvatanulás végett töltöttem le. Azonban mint kiderült számomra, hogy nyelvtanulásra nem alkalmas mivel a magyar felirat katasztrófa! Rengeteg a félre szinkronizálás így magyarul kezdtem el nézni. És ritkán fordul elő velem ilyen de magába szippantott! A látványvilág, az atmoszférája a "varázsvilág vagy dimenzió" amiben játszódik és ami köré épül nagyon egyedi. A karakterek is szerethetőek, egyediek, mind saját háttértörténettel. A story pedig eszméletlen jó! Hogy hogyan megy át egy kis ember álmából egy világot megmentő történetté!
Várom hogy mikor készül el a szinkron a 3. évadhoz! :)
Esetleg ha van valakinek erről egy kis infója azt megkérném hogy írja le! :) Vagy hogy felirat hol lelhető fel hozzá esetleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!