Mi történt Halit gyerekeivel a további részekben?
Figyelt kérdés
Továbbá nagyon lemaradtam a történésekkel, mi történt pontosan a régi gárdával? Mert most nagyon más részeket láttam. Yildiz újra férjhez ment és a kis Halitdzsan is nagy fiú már...
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2022. aug. 14. 19:09
1/2 anonim válasza:
Halit ugye meghalt, Zehra, Lila és Erim pedig külföldre költöztek (nem tudom tanulni vagy dolgozni esetleg). Yildiz Cagatay-t nem sokkal Halit halála után ismerte meg azt hiszem, bár a kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen. A mostani évadban meg konkrétan Cagatay lett az egyik főgonosz ahogy elnézem :D Sajnos a régi szereplők közül nagyon sok ki lett írva a sorozatból, főleg nekem Sahika hiányzik (ő is meghalt). Meg nem is tudom, ez az 5.-ik évad nekem annyira nem jön be, az 1-2-3.-ik évadok voltak a legjobbak (még azért a 4.-ik is egész jó volt)
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok, ha van még kérdésed a sorozattal kapcsolatban nyugodtan írd meg, mert ez az egyik kedvenc sorozatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!