Melyik ez a film?
Figyelt kérdés
Kisebb gyerek koromban láttam a TV-ben egy filmet, már nem teljesen emlékszem mi volt benne, de valami olyasmiről szólt, hogy egy fiatal, barna hajú nő próbál eladni egy (úgy emlékszem egy régi, emeletes, nagy) házat, de senki nem veszi meg. Mintha egy olyan rész is lett volna, hogy szivárvány színűre festi, hátha valaki úgy megvenné..2022. aug. 13. 21:34
1/4 anonim 

válasza:

Kb. mikori film?
Milyen műfaj volt?
2/4 A kérdező kommentje:
Élőszereplős film, valamikor a 2000-es, esetleg a korai 2010-es években készülhetett. Műfaját tekintve szerintem vígjáték lehetett, de ez egyáltalán nem biztos. Halványan emlékszem még egy olyan jelenetre, ahol az említett nő főz vmilyen ételt, levesz a polcról egy tégelyt amiben van valamilyen fűszer, beleszagol, és azt mondja: "Hm... mindegy, erős gyomrom van..." és belerakja az ételbe. Később, mikor leemeli a fedőt a fazékról, valamilyen lény vagy szörny mászik elő a fazékból, és ezt CGI-vel oldották meg.
2022. aug. 14. 21:16
3/4 anonim 

válasza:

Tipp:
Elvira, a sötét hercegnő (Elvira: Mistress of the Dark, 1988).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, ez volt az! Hát elég rosszul emlékeztem néhány dologra... Ment a zöld pipa!
2022. aug. 16. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!