Stranger Things 4. évadról vélemények?
Tegnap néztem meg az utolsó részt. Hát elég vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. Hosszúak is lettek a részek, az atmoszféra se volt már az igazi.
A szereplők is elég súlytalanok lettek nekem a végére. A karakter dráma se volt olyan átélhető, nem tudtam már azonosulni egyik szereplővel se. Eleven is kicsit olyan semmilyen lett.. Meg is mentette a barátait, de mégse.
Meg nem értem, miért kell minden ilyen sorozatnak eljutnia a "mentsük meg a világot a gonosztól" szálig.
Hát őszintén szólva nekem se jött be, vecna sem tetszett, mármint annyira nem volt para (Na nyílván ha itt állna mellettem biztos más lenne a véleményem 😄). Nem tetszett az sem, hogy az évad fele az orosz börtönben, meg abban kórház szerű izében zajlik, aminek számomra csak annyi értelme van, hogy teljenek a percek, például azt, hogy 001 hogyan lett vecna elég lenne 20 perc, ennek ellenére töb évadon keresztül nyomják, ami nekem halál unalmas volt 😐
Igazából én elég rosszul bírom a horrort😅, így az első évad például nekem elég, ijesztő volt, de szórakoztatóan ijesztő, a 4. évad meg már inkább akciófilm lett, mint horror.
Röviden úgy fogalmaznám meg, hogy a minőség eltolódott a mennyiség irányába (akárcsak nézd meg, hogy az utolsó rész 2 óra 20 perc volt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!