Mi volt az a film, amit egyszer láttál, de biztos vagy benne, hogy soha többet nem fogod megnézni?

Amistad - az egyik legjobb film, amit valaha láttam, de nagyon megrázó. Ugyanezen okból a "Magdolna nővérek" is.
A parfüm - Alan Rickman miatt néztem meg, de azt a másfél - 2 órát soha nem fogom visszakapni. Ekkora egy ökörséget, idegtépő f.st...

Van egy pár ilyen:
- Reeker: A halál szaga. Számomra eléggé ijesztő film volt, mert az egész jól indult, de tragédiába fulladt,
- Nem fogadott hívás (2008): Szintén ijesztő, mivel sajnáltam a fiatal lányt, aki meghalt.
- A szerelem lapjai (Vagy valami ilyesmi): A régi barátnőm kedvenc filmje volt, akit nagyon szerettem, de vége lett a kapcsolatnak, igaz ugyan, hogy egy gyönyörű film, de nem bírnám megnézni, mert azonnal a régi szép idők jutnának eszembe, és ő, és ezt nem akarom.
- A Borat 2 igazából azért nem lenne jó megint, mert akkora hülyeség lett az első részhez viszonyítva, hogy már szinte fájdalmas volt!

Az élet szép, Eldorádó.
Nem magamtól néztem meg ezeket, túl fiatalon, és lelkileg nagyon megviseltek.

Stephen King: Halálsoron
Interjú a vámpírral
Több a sokknál
Ki nevel a végén?
Cash - A visszajáró
Nem bírom például a nagyon szomorú, vagy az igazságtalan tartalmú filmeket!

Rengeteg ilyen van. Vannak felejthető/unalmas filmek, amiket egyszer megnéz az ember, nem vált ki belőle túl sok érzést és nem fogja többet érdekelni. Plusz vannak azok a filmek, amik rettentő rosszak vagy szimplán az adott illetőnek nagyon nem tetszett. Az ilyeneket is felesleges újra megnézni.
Írhatnék példát, de talán nincs értelme, mert tényleg nagyon sok ilyen van, több száz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!