Nem lenne tök jó ez a sztori a Squid Game 2. évadnak?
Úgy tudom nagyon nagy munka volt megcsinálni az elsőt ezért nagyon rápihennek a második évadra. A napokban újranéztem a sorozatot és az jutott eszembe, hogy nem is folytatni kéne a sztorit, hanem az előzményeket megmutatni.
Esetleg az első részben lezárhatnák a Gihun sztoriját valamivel, pl. beszél a Front mannel és valahogy lenyugszik aztán kiköltözik a lányához, vagy akármi, ez már szerintem tök mindegy is. Mármint abban az esetben ha nem folytatódik a történet, hanem az előzményt mutatják be.
Szóval ami érdekes lenne szerintem, ha a Front man történetét mutatnák be, hogy ő hogy került be a squid game-be, hogy nyerte meg, de főként, hogy lett belőle front man? Egy részét már ismerjük a sztorijának, egyetemre járt, van egy rendőr testvére aztán ott kötött ki. De pont ezért is lenne érdekes mert már el lett kezdve a sztorija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!