Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha orvosos sorozatok vannak,...

Ha orvosos sorozatok vannak, pszichiátriás sorozat miért nincs?

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ki mondta, hogy nincs?
2022. aug. 12. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak.
2022. aug. 12. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:
De nem annyi, mint kórházos.
2022. aug. 12. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert kórházzal kb mindenkinek van saját tapasztalata is, jobban érti, könnyebben beleéli magát a többség, mint egy pszichiátriáról szóló történetbe.
2022. aug. 12. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

"De nem annyi, mint kórházos."

Ez igaz, de a kérdés úgy szól hogy "miért nincsenek", nem úgy hogy "miért van kevesebb".

Egyébként azért, mert egy pszichiátrián nem lehetnek olyan "pörgősek" az események, nincs annyi azonnali, drámai konfliktus. Meg, ahogy előttem is írták, egy kórházról a legtöbb embernek van tapasztalat, jobban bele tudja magát élni a történetbe, könnyebben megérti a történéseket.

2022. aug. 12. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiátriát inkább horror filmekbe szeretik rakni.
2022. aug. 13. 18:35
 7/7 anonim válasza:
49%
De volt egy boncmesteres sorozat is, valami Dr... és nő volt a boncmester.. jó pár éve..Doktor G.. igazságügi szakértő jobban mondva. Elég horrorisztikus volt én néztem ..! Dr. Jan Garavaglia , de amúgy jó sorozat volt!
2022. aug. 22. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!