Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik mozi a legjobb Budapesten?

Melyik mozi a legjobb Budapesten?

Figyelt kérdés
Már ha van különbség köztük.
2022. aug. 9. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Maguk a mozik nagyon hasonlók, engem a Duna Plázához kötnek szép emlékek.
2022. aug. 9. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Etele Cinema. Mindig is úgy voltam, hogy az otthoni 5.1-es házimozim jobban szól mint a mozi, de gondoltam egyéni preferencia. Aztán volt lehetőségem a megnyitó előtt kipróbálni teszt vetítések alkalmából az Etele Pláza moziját, hát az olyat szólt, hogy azóta ki van húzva a konnektorból az otthoni házimozi. Ráadásul minden terem 4K, amit a konkurencia mozijai csak 1-2 teremben tudnak, a többi csak 2K. Bár engem a hangzás jobban levett a lábamról, a 4K nem annyira látványos nekem, de lehet más jobban látja a különbséget.
2022. aug. 9. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Annyira nem jó az Etele Pláza szerintem. Nekem a Lurdy Ház Mozi a legkényelmesebb és leghangulatosabb.
2022. aug. 9. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés. Az IMAX élmény páratlan. Annak nincs konkurenciája blockbuster filmek esetében. Legyen szó 2D vagy 3D filmekről. 18x24 méteres vászon ívelt nézőtérrel. Átütő hangzás.

ScreenX esetében pedig csak időszakos mikor bevonásra kerül az oldalsó két vászon, mégis unikális élmény tud lenni, ha jól kihasználja a film. Kitágítja a film dimenzióit.

Hagyományos termeket tekintve viszont a Corvin és a Sugár is veri a Cinema Cityt. A kedvenceim. A Corvin a művész és a multiplex mozik határán képes egyensúlyozni. Rendszeresen ad otthont fesztiváloknak, tematikus vetítéseknek. Ahogy a Sugár is. Egy időben a Sugárban voltak vetítve a koreai filmfesztivál filmjei, azóta a Corvinban. Corvin patinás nagytermeket tudhat magáénak, Sugárban rendkívül kényelmesek és szélesek a székek a nagyobb termekben.

Szóval nálam CC Aréna a különleges termek miatt, Corvin és Sugár pedig hagyományos mozizáshoz.

2022. aug. 11. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!