Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy filmet keresek amiben...

Egy filmet keresek amiben eltűnik egy lány és őt keresik?

Figyelt kérdés
A lányt a vonaton rabolják el, majd az apja és egy nő elindul megkeresni őt. Ha jól emlékszem telefonon kommunikálnak az elrablókkal. Végül kiderül, hogy nagyon sok lányt elraboltak, így amikor azt hinnék hogy megtalálták a lány holttestét, kiderül hogy az egy másik lányé, aki csak hasonlított arra akit keresnek. (direkt másik lányt öltek meg az elrablók, hogy elhitessék velük, hogy már meghalt akit keresnek) A vége természetesen az, hogy megtalálják. Sajnos csak ennyire emlékszem, esetleg tudja valaki melyik film lehet?

2022. aug. 6. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tippelek csak:

Hat töltény ára

2022. aug. 6. 17:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az, még egy olyan jelenet jutott eszembe, hogy a lánnyal a legelején beszél az apuka (talán new yorkban) és vagy vonaton, villamoson, metrón mutatják hogy elkapják.
2022. aug. 7. 20:05
 3/6 A kérdező kommentje:
és ugyebár prostituáltnak akarják eladni ezeket a lányokat
2022. aug. 7. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Elrabolva - Liam Neeson a főszereplő
2022. aug. 15. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocs, elolvastam még egyszer - szerintem másik filmre gondolsz
2022. aug. 15. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam először, de nem hiszem. :/
2022. aug. 16. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!