Sonic-ból van anime vagy rajzfilm sorozat?
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 23:12
1/7 anonim válasza:
Persze, jetixen még szinkronosan is ment anno. Szóval fent kell lennie megosztó oldalakon.
2/7 anonim válasza:
(Pl örülök is neki, hogy a mostani filmekbe jópár szófordulatot átvettek a régi mese szinkronkából, így ismerős nosztalgikus hatást kelt)
3/7 anonim válasza:
Rengeteg van. Adventures of Sonic és Sonic the Hedgehog, mindkettő 1993-ból, a Sonic anime OVA 1996-ból, Sonic Underground 1999-ből, Sonic X 2003-ból és a Sonic Boom 2014-ből. Magyarul ebből csak egy pár jelent meg.
4/7 anonim válasza:
Sonic Prime animációs sorozat is jön a netflix-re 24 résszel, 2022es dátumot írtak erre de még nem jött ki, gondolom majd ősszel, van már hozzá trailer megtudod nézni ha érdekel
5/7 anonim válasza:
Igen, 2 rajzfilmsorozat is van belőle, Sonic X címen, az előző szinte közvetlen folytatása a másik, de nem mostaniak, anno jó 15 éve mentek a Jetix csatornán (a Disney Channel elődje volt), anno imádtam!
Eddig én csak azokról tudtam, idén meg is lepődtem, amikor a TV2-n volt a bemutatója az élőszereplős filmnek, Sonic a sündisznó (2020), és hogy idén abból is elkészült a folytatás!
7/7 Gamestar válasza:
Az új sorozatok szarok. Az első kettő meg az sonic x volt a jó. A többi gyerekes marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!