2/13 anonim válasza:
Mindenkinek más...De amúgy szerintem ezt nem sokan tudnák megmondani.Mert szerintem kevés olyan ember van,aki a valaha leforgatott,az összes létező sorozatot látta.
4/13 anonim válasza:
Mindenkinek más. Sőt, nekem még saját magamnak is állandóan változik, hogy mi az épp aktuális kedvenc.
Most épp a Fringe-et szeretem nagyon.
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Csatlakozom a 4-eshez
Nagyon beleéltem magam
Tényleg viszi nálam a prímet
10/13 anonim válasza:
Szerintem az amemlyik a legnagyobb hatással van a nézőre. Engem nagyon ritkán fog meg úgy igazán egy sorozat. Eddig mindőssze négynek sikerült. Véletlenszerű sorrendben: The killing (Gyilkosság), Battlestar Galactica (Csillagközi romboló), Lost (Lost - eltűntek).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!