A Szomszédok c. sorozatban miért nyavalyog mindig mindenki?
Az ijesztő az, hogy az átlag magyar erre vevő is, mert nincs fantázija, nem tud, nem akar jobbat. Azt mondják: ez a valóság, és ezért nézik. Én meg ezért nem nézem.
Egyébként ma is ugyanez az alap mentalitás. Nyavalyognak, kioktatják egyást. Ok az mindig van mindenre.
Lenke néni a szuperhős, mindent megold, mindenhez ért. Egyszerű, kisnyugdíjas, paraszti logikából levezet mindent.
Egy részben pl. egy írásbeli szerződés alaki hibáit sorolta.
A színészi alakítás tényleg rémes, egyedül Pásztor Erzsit tudnám megemlíteni. A történetek unalmas, a cinikus, versszerű, asszociáló monológoktól a falra mászok néha, plusz némelyik jelenetben ezek a színpadias, színházi hatások is eléggé furcsák.
Julcsi 10x évesen lövésem sincs mitől cinikus, na igen ennyit az életszerűségtől.
Etus nem dolgozik, nem csinál kb. semmit, a moralizáló bölcselkedő szerepen kívül, de mindig van pénze. Talán a legidegesítőbb szövegfelolvasó az egész sorozatban.
Miért tűnt volna fel?...
Megkínálják munkákkal, kb. mindet elutasítja, panaszkodik, hogy amit elkészít, azt nem veszik meg. Innentől kezdve tényleg nem dolgozik.
Azért, mert érdekel, mi volt a kertv -k előtt, és a rendszerváltás hogyan jelenik meg itt.
Tudomásom szerint még azt nézek, amit akarok.
Ez egy alkotás, amit a nagyközönség részére szántak. Egy tartalom fogyasztása pedig magával vonzza a kritikát. Én pedig véleményt nyilvánítok erről az "alkotásról". Ahogyan valószínűleg több százezer ember tette előttem.
Tudomásom szerint ezt is lehet.
Btw: a válaszolók egy része hozzátett a véleményemhez, és olyanokat is megtudtam, amit eddig nem tudtam. Szóval nekem hasznos. HOgy neked nem az, hát az peh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!