Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szomszédok c. sorozatban...

A Szomszédok c. sorozatban miért nyavalyog mindig mindenki?

Figyelt kérdés
Minden részben, mindegyik szereplő azon kínlódik, hogy nincs pénze, jaj milyen kevés a nyugdíj, jaj milyen drága minden. Kb. 3 részenként megkínálják őket egy üzleti ajánlattal, előléptetéssel, új munkahellyel, amit viszont mindig visszautasítanak. Aztán nyávognak tovább.
2022. júl. 26. 23:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%
Ja, meg már bevezette a homi kvótát is mint fodrászt Bajor szereplésével.
2022. júl. 31. 07:01
 12/20 anonim ***** válasza:
15%

Az ijesztő az, hogy az átlag magyar erre vevő is, mert nincs fantázija, nem tud, nem akar jobbat. Azt mondják: ez a valóság, és ezért nézik. Én meg ezért nem nézem.

Egyébként ma is ugyanez az alap mentalitás. Nyavalyognak, kioktatják egyást. Ok az mindig van mindenre.

2022. júl. 31. 07:36
 13/20 A kérdező kommentje:

Lenke néni a szuperhős, mindent megold, mindenhez ért. Egyszerű, kisnyugdíjas, paraszti logikából levezet mindent.

Egy részben pl. egy írásbeli szerződés alaki hibáit sorolta.

A színészi alakítás tényleg rémes, egyedül Pásztor Erzsit tudnám megemlíteni. A történetek unalmas, a cinikus, versszerű, asszociáló monológoktól a falra mászok néha, plusz némelyik jelenetben ezek a színpadias, színházi hatások is eléggé furcsák.

Julcsi 10x évesen lövésem sincs mitől cinikus, na igen ennyit az életszerűségtől.

Etus nem dolgozik, nem csinál kb. semmit, a moralizáló bölcselkedő szerepen kívül, de mindig van pénze. Talán a legidegesítőbb szövegfelolvasó az egész sorozatban.

2022. júl. 31. 15:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy apróságra ugyan válaszolj mán! Minek nézed? Egyébként Etus, ha nem tűnt volna fel, keramikus.
2022. júl. 31. 15:31
 15/20 A kérdező kommentje:

Miért tűnt volna fel?...

Megkínálják munkákkal, kb. mindet elutasítja, panaszkodik, hogy amit elkészít, azt nem veszik meg. Innentől kezdve tényleg nem dolgozik.

Azért, mert érdekel, mi volt a kertv -k előtt, és a rendszerváltás hogyan jelenik meg itt.

2022. júl. 31. 15:40
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Ahhoz, hogy megtudd, 1 rész is elég volt. Amit az ember utál, azt nem nézi. Pláne nem sopánkodik, hogy milyen szar, miközben ő maga nézi önszántából.
2022. júl. 31. 15:43
 17/20 A kérdező kommentje:

Tudomásom szerint még azt nézek, amit akarok.

Ez egy alkotás, amit a nagyközönség részére szántak. Egy tartalom fogyasztása pedig magával vonzza a kritikát. Én pedig véleményt nyilvánítok erről az "alkotásról". Ahogyan valószínűleg több százezer ember tette előttem.

Tudomásom szerint ezt is lehet.

Btw: a válaszolók egy része hozzátett a véleményemhez, és olyanokat is megtudtam, amit eddig nem tudtam. Szóval nekem hasznos. HOgy neked nem az, hát az peh.

2022. júl. 31. 15:51
 18/20 A kérdező kommentje:
Jah mégvalami, nekem a mai napig az élt a fejemben, hogy ez micsoda ikonikus alkotás volt. Még a magyartanáron is relatíve ódákat zengett róla, legalábbis a Barátok KÖzthöz hasonlítva, sőt még méltatta is néha-néha. Most viszont látom, hogy egyáltalán nem volt igaza...
2022. júl. 31. 15:56
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
Imádom, hogy szerintetek egy sz*r, de kívülről fújjátok az egészet.
2022. aug. 6. 12:27
 20/20 anonim ***** válasza:
25%
13: Ez tényleg vicc. A proli közértes, meg a jogelmélet.
2022. dec. 20. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!