Szerintem egy hulladék volt, de én alapból is nagyon gagyinak tartom thort meg a színész sem szimpatikus.
Nem tudom meg e éri nézni moziba, egyáltalán nem járok oda, de hát a stranger things után néztem, ahhoz képest (bár össze sem lehet hasonlítani a kettőt) mivel az sorozat, de semmilyen élményt nem nyújt.
2022. júl. 25. 15:55
2/7 anonim válasza:
Nyeh. Tudod vannak olyan filmek, amikor úgy érzed, hogy vissza akarod kérni a pénzed. Én így éreztem a Thor kapcsán. Nem kellett volna elengedni ennyire Taika kezét. A Ragnarok még élvezhető is volt, de ez.
2022. júl. 25. 17:00
3/7 anonim válasza:
Jókat röhögtem rajta, sokszor újra fogom nézni. Összességében a Ragnarök ugyan jobban teszik, de abban nincsenek sikítozó kecskék. :D Nem kell komolyan venni, mondjuk én eleve nem vagyok képregényrajongó, így nem szükséges látványosan kiakadnom, ha a filmes verziók merőben eltérnek az eredeti sztoriktól. A CGI eléggé bénácskára sikeredett, de annyi baj legyen. Mit veszíthetsz vele, ha megnézed? Alig két órát az életedből, na bumm.
2022. júl. 25. 18:12
4/7 anonim válasza:
Borzalmas lett. Nem Taika Waiti-vel van a bajom, a Jojo nyuszi és a Ragnarök is nagyon tetszik, de ezt brutálisan túltolták.
Már-már paródia jellegű, sőt... Az is. A legdrámaibb helyzetekben is benyom valaki valami szarságot, ökörködnek végig és rohadtul nem vicces. Ez már nem az a szint. A Ragnarökön jót szórakozok, de ez borzalmas.
2022. júl. 25. 20:01
5/7 anonim válasza:
Cringe volt az egész. Hatalmasat csalódtam.
2022. aug. 11. 06:42
6/7 anonim válasza:
Nekem pont a paródia jellege tetszik (bár még csak 40 percnél tartok). A ragnarökben pont az nem jött be hogy nem volt tiszta hogy komolyan kell-e venni vagy sem, miközben annyira azért jó sem volt. Ez egy vígjáték lett.
2022. szept. 11. 08:00
7/7 anonim válasza:
Na, végignéztem, szerintem tök jó volt, tetszett a megoldás is, igazán semmi rosszat nem tudok rá mondani. Igazából ez a legjobb marvel film kb. a végjáték óta.
Ami a kőemberről kiderült az sem zavart, csak feleslegesnek tartottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!