Hány része van kereken a Star Warsnak?
1. Baljós árnyak
2. Klónok háborúja
3. Sithek bosszúja
4. New Hope (nem tudom a magyar nevét:(
5. A birodalom visszavág
6. A Jedi visszatér.
6 rész de nekme mintha mondta volna valaki hogy ez a hat rész ez csak az a hat rész amit meg is filmesítettek... Ráadásul azért a történet nekem nem tűnik kereknek a filmekből. Van több része is, esetleg a többi rész az csak könyvben van meg? Ha igen mik azoknak az epizódoknak a nevei?
A Googleban láttam valami Star Wars episode 7; 8; 9 de többre nem jöttem rá.
őőő...
hát egy csomó könyv van..van 100is:D pl: han soló hadjárata.xD
meg ugye a könyvek az ien "részek közötti részről" is szólnak pl: a gonosz útvesztje(a sithek bosszúja előzménye)
de azt énis olvastam, hogy ugye vannak további érszek is...dehát...kérdezd meg lucastól;)
én már arról is hallotam, hogy a Bajlós árnyak eltti részeket is megfilmesítik.de nem lettt belle semmi;)
de a hatodik résznek a folytatása a jedi academy, nem?XD
szal a filmesítésről csak lucas dönhet, könyvek pedig vannak ezerrel(csak nagyon nehéz kőket beszerezni magyarul, hidd el, én eg h.lye könyvet vagy fél évig kerestem, megvettem nagy nehezen , és k.rvaszar volt.XD : jedi növendék: a leszámolás napja.jóma azért oan rossz ne, de jobban vártam:D)
de addig élvezd a SW clone warst:D az nagyon jóó<3
am segítek: new hope=új remény:D
hát igen, én csak a logikáját nem értem, hogy miért ilyen sorrendben filmesítették meg:D Mert ugye a legelső rész az a Baljós árnyak lenne de hát nem azt csinálták meg legelőször! Aztán meg a Sithek bosszúja a legújabb miközben utána még van három episode megfilmesítve:D De tényleg! Én nem tudnám a Star Warsot új szereplőkkel elképzelni... szokatlan lenne, elrontaná szerintema star wars igazi élvezetét emiatt:D Pedig egy ritka zseniális film. Mondjuk annyit hallottam, hogy a következő részek ami az ep. 6 után vannak nme szólnak másról minthogy a Sötét nagyúr klónját öldösi skywalker, jah meg folyton építenek egy halál csillagot. De nem tudom... Azért engem érdekelne és ha magyar nyelven meglenne mindegyik rész akkor szívesen el is olvasnám az ELEJÉTŐL A VÉGÉIG nem pedig epizód kihagyásokkal :o
Azért köszönöm a válaszodat! Jöhetnének még!
lehet, hogy lucasnak elősször csk az jutott eszébe, hogy leforgat egyet..kettőt...hármat...és gndolom egyértelmű vlt, hogy mekkora sikert hoz.és mivel neki anakin a mindene ugy döntött, hogyazt is megfilmesíti, anakin hogy lett sith:D vagy valami iesmi lehet az ok, nemtudom...
de most van valami élősereplős star wars sorozat is...amit a csehekkel vívunk,hogy itt vagy ott forgassa lucas...nem értem az egészet.deremélem vana tarsolyába egy két meglepi;)
utolsó: most akk még1x pls.xD milyen 2 3 közötti részt szettél le a gépedre?xD
és honan?:D nagyon kellene...:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!