Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Stranger Things 5. evad mikor...

Stranger Things 5. evad mikor lesz?

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

2024-re írták egyenlőre, de szerintem előbb ki fog jönni, mert nagyon sürgetik a rajongók...meg a stúdió is elég nagy nyomás alatt van ez miatt is.

Én is nagyon várom már amúgy...remélem nem kell addig várni.

2022. júl. 24. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem fog előbb megjelenni. A hivatalos plakáton is 2024 van, az írók majd csak augusztusban kezdenek el dolgozni a sztorin, emiatt a forgatás is majd csak 2023-ban kezd. Szóval esélytelen, hogy előrébb tegyék a premiert.
2022. júl. 25. 01:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2024 előtt biztos nem fog megjelenni. Eddig semmilyen hivatalos közlés nincs ezzel kapcsolatban. David Harbour (Hopper) egy interjúban mondta, hogy TALÁN jövő év elején kezdhetik a forgatásokat és 2024 közepén jöhet.

A 2. válaszolónak: nincs még hivatalos plakát!

2022. júl. 25. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Igen, igazad van, utólag utána néztem és valóban nem hivatalos, csak egy túl jól sikerült szerkesztés. (2-es voltam.)
2022. júl. 25. 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Uram jézus. Addig kitépemma hajam

Koszi a valaszokat ;)

2022. júl. 26. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!