Valaki elmondaná?
Miről szól a Stranger Things?A lányom szeretné nézni de félek, hogy rosszat álmodna tőle.Meg 16+ van kiírva.Érdekelne a véleményetek is, hogy ti engednétek e hogy nézze.12 éves.
A válaszokat előre ia köszönöm.

Nem véletlen van 16+ kiírva.
Vér, szexualitás, szörnyek. Kipukkadó szemgolyók, élő emberekből falatozó szörnyek.
Szerinted kell az egy 12 évesnek?
Margit, nóóórmális?!

Ketteske, szerencsétlen. Mi bajod van? A kérdező azt kérdezte, miről szól. A kérdező azt kérte, a véleményünket írjuk le.
Mire kellett volna szerinted nemet válaszolnom?
a)
- Miről szól?
- Nem.
b)
- Kifejtenéd a véleményedet?
- Nem.
Mondd, neked mi szorult a hátsódba? Mit hisztizel?

Alapjáraton nem egy durva sorozat, inkább csak az a kicsi horror beütése, ami sok lehet neki.
Jobban meg tudod ítélni, mert te ismered, hogy mennyire félős. Én azt mondom, hogyha nem annyira, akkor ez még beleférhet. Nincs tele jumpscare-ekkel, de van 1-2 hanghatás, amitől megijedhet.

Nézz bele az első részbe, onnan már látod, hogy mire lehet számítani. Igaz hogy nem vagyok szülő, de visszaemlékezve a gyerekkoromra, szerintem ilyen idős korban már nem kell annyira félteni egy gyereket a korhatáros médiától. A barátai gondolom úgyis nézik.
Esetleg nézzétek együtt...

@Életképtelen, mi a bajod? Őszintén! Tán nincs vér, szexualitás, szörny a sorozatban? Nincsenek kifolyó szemek, élő emberekből falatozó szörnyek?
Súgok: de, vannak.
Szóval nem értem, mit vagy így kiakadva.
Attól, hogy lepontozol, a sorozat nem 12 évesnek való.
A saját 13 éves fiam sem nézheti, mert pontosan tudom - tőle - hogy rosszul alszik és néha rémálmai is vannak egy-egy durvább filmtől (igen, néha be-becsúszik, nem lehet mindentől óvni a gyereket). De ez még nem változtat azon, hogy NEM VALÓ 12 ÉVESNEK a sorozat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!