Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szavazás: kedvenc ház a...

Szavazás: kedvenc ház a Trónok harcából?

Figyelt kérdés
És miért?

2022. júl. 23. 23:30
A kérdező szavazást indított:
Stark
Lannister
Baratheon
Greyjoy
Tully
Arryn
Martell
Tyrell
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Targaryen kimaradt.
2022. júl. 23. 23:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát én a sorozat idején uralkodó házakra gondoltam, meg amúgy is a Targaryenből csak Dany maradt életben (meg Viserys, aki gyorsan meghal), de természetesen írhatjatok, ha az a favorit valamiért
2022. júl. 23. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Gryffindor
2022. júl. 23. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2. Jon Snow él és Aemon Targaryen is.

Ez hárommal több Targaryen, mint amennyi az Arrynból maradt, ahol csak Robert van. De amúgy mindegy. (Plusz még élhet Aegon is és így már öten vannak. A Snow sorozat behozhatja a karakterét. xD)

A kedvencem a Hightower, mert saját városuk, saját bankjuk és egy nagy hadseregük van. Lényegében egyetemet tartanak fenn és az egyházat is igazgatják. Ez egyik másik házról sem mondható el. #teamHightower

Az egyetlen ház, ami tényleg megérdemli, hogy uralkodókat adjon. Ha ők nem lennének, akkor nem létezne civilizáltság Westeroson, csak barbár törzsek.

Mindegyik ház érdekes a maga módján. Ha a sorozatból indulunk ki, akkor sajna nekem nehéz elvonatkoztatni a befejezéstől, mert nagyon rossz szájízt hagynak maguk után. Doran politikája hozzám közelebb áll, szóval a listából inkább Martell. De jó a Stark, a Targaryen és a Greyjoy is. Annyira szórakoztatóak. Ugyanakkor Jaime a kedvenc karakterem, aki Lannister, de azt a házat utálom. :(

Nehéz választani.

2022. júl. 24. 00:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Starkok az első perctől kezdve.

Az összetartozásuk, karaketerek, a sorsuk is érdekes volt. A Deres jeleneteket, fejezeteket szetettem a legjobban. Hozzájuk húz a szívem ☺️

2022. júl. 24. 08:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Targaryen kimaradt pont a lényeg, róluk szól a film, Havas John rol meg Danarys röl. Mindketten targaryenek.
2022. szept. 5. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!