Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A hbo max-on vagy a netflixen...

A hbo max-on vagy a netflixen van több lmbtq témát feldolgozó film/sorozat?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a heartstoppere young royalsra, skam, stb illetve a netflixes heartstopper fennt van hbo max-on is? Melyiket ajánlanátok ilyen témájú filmek/sorozatok nézéséhez?

(Nyilván nem csak ilyeneket nézek de most elsősorban ez érdekel)

2022. júl. 23. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
16%
Netflixen minden sorozatban van ilyen
2022. júl. 23. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
It's a sin.
2022. júl. 23. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Netflixen több van. Nekem HBO Maxom van. Most ami nagyon tetszett még pár hónappal ezelőtt jött ki a Heartstopper ez egy meleg sorozat. Talán 8 részes.

Young Royals talán ez az angol címe vagy hasonló. A magyar címe szerelem vagy kötelesség Az is nagyon jó. Szintén melegekről szól

Szólíts a neveden. Ez nem tudom hol van fent, mert angol felirattal néztem már nem tudom hol. De könyvben is van és az is megvan nekem. Nem lesz a kedvenc, de jó. Ez is meleg film. De ha beírod a google-be, hogy LGBTQ+ netflix series, akkor kiadja őket.

2022. júl. 24. 11:34
 4/5 A kérdező kommentje:
3, köszi igazából azért érdekel mert láttam a heartstopper és a young royals 1. Évadát és nagyon szeretem mindkettőt csak a netflix nyilván drágább..
2022. júl. 25. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"a netflixes heartstopper fennt van hbo max-on is?"

ezt úgy mégis, hogy képzelted? XD. A 2 szolgáltató riválisa egymásnak utolsó dolog se lenne a földön, hogy eladogassák egymásnak a saját tartalmaikat. A kérdésben pedig ha azt nézzük, hogy a Netflixen eleve sokkal több a tartalom akkor egyértelmű a válasz, hogy ott van több. A HBO maxon is van de közel sem annyi.

2022. nov. 23. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!