Van más is aki inkább Sith lenne mint Jedi?
Tudom, hogy a Jedi-k a jó oldal stb, de én olyan személyiség vagyok akihez inkább a Sith-értékek állnak közel.
Pl önállóság, függetlenség, kicsit talán önzés is stb
Más is van így ezzel?

Engem inkább a fejvadász és a hírszerző ügynök munkája érdekel, mint Sith-nek vagy Jedinek lenni :D
Mind Jedi-nek, mind Sith-nek lenni kötött, nem önálló vagy független.
Jó, egy hírszerző ügynök se éppen független, de nekem akkor is jobban bejön.
Ha viszont mindenképpen választanom kéne a Jedi és a Sith lét között, akkor inkább lennék Jedi tábornok, és összehaverkodnék a klón katonáimmal :D

Sötét Jedi lennék, akit csak a saját mocskos vágyainak a kielégítése érdekel, nem pedig a galaxis feletti uralom.
De ha csak a Jedik és Sithek közül lehet választani, akkor Sith lennék. A sötét oldalon jobban tudnám kamatoztatni az ön és világgyűlöletemet.

Én régen sokat tanulmányoztam a jediket /=a jó oldalt/, de később rájöttem, hogy megvezetés az egész.
/örök szolgálat, semmi önállóság, nulla független gondolkodás/
Ma már a Sith-ek érdekelnek. A jediket unalmasnak találom, a nagy Sith karakterek sokkal átfogóbb, teljesebb és hitelesebb, valósabb képet nyújtanak számomra.
Néhány dolgot megértettem ezekből a dolgokból, de nem szeretném "köz kinccsé" tenni! Bocs. :)
/Nagy-mély tartalmak ezek. Ha hiszed. Ha nem hiszed./
Egyet azért csak meg osztok:
"A Sith/ek/ felé az fordul, aki át lát a jediken."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!