Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az HBO maxnál mennyire veszik...

Az HBO maxnál mennyire veszik komolyan a jelszó megosztási tilalmat?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy a netflixnél szigorítják az erre vonatkozó szabályokat, de nem találtam semmit arról hogy az HBO maxot egy profillal hány készülékről lehet nézni maximum.

2022. júl. 22. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

5 profil lehet maximum és egyszerre 3 készüléken lehet nézni.

Ezen kívül nem tudom milyen szabály vonatkozik rá.

2022. júl. 22. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan csak egy háztartásban élők nézhetnék mindegyik ilyen streaming szolgáltatót (benne van mindegyik szolgáltató felhasználási feltételeiben), de nem igazán foglalkoznak vele. Egyedül a Netflix vergődik ennyire, de a végén csak még több előfizetőt fog veszíteni ezzel. Mi évek óta használtuk két külön városból az HBO GO-t és most a Max-ot is és soha nem volt belőle semmi probléma.

Idézet a HBO Max felhasználási feltételeiből:

"Az HBO Max-fiók létrehozását követően lehetősége van legfeljebb öt (5) jogosult felhasználói profilt hozzáadni az HBO Max-fiókjához („Jogosult Felhasználók”). Korlátozhatjuk az Ön által hozzáadható vagy a Platformot egyidejűleg használó Jogosult Felhasználók maximális számát. A Jogosult Felhasználók az Ön közvetlen családtagjaira vagy háztartásának tagjaira korlátozódnak. "

2022. júl. 22. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul mi alapján értelmezzüo azt, hogy "ön közvetlen családtagjai"? Pl egy mostohatestvér, akivel együtt nőtt fel valaki és az ország másik felében lakik most, az annak számít? Hiszen nem vérszerinti rokon és nem is egy háztartás, de érzelmileg ugyanúgy családtag és a vezetéknév is különbözik. Bizonyítsák be, hogy nincs így...

Szerintem vállalnia kell a streaming szolgáltatóknak a kockázatot, ha ilyen megosztási lehetőséget adnak. Vagy ne lehessen 5 felé megosztani, mert az tényleg sok vagy van az, ami most van, mert jelenleg tényleg összevissza megosztják az emberek a barátok/haverok között.

2022. júl. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!