A Palm Springsben mennyi időt voltak időhurokban?

Olvastam most egy cikket róla, mert érdekelt engem is. Elvileg (alsóhangon) 3-4 évet töltött el Sarah.
Nyles pedig 40 évet, de talán többet is. Az írónő mondta a 40-et, de mondott olyat is, hogy egy életnyi időt, de ezt sok féleképpen lehet értelmezni. Roy pedig ugye az elején került bele szintén, tehát max -1 évvel kevesebb ideje volt benne.
Amúgy brutális belegondolni ebbe. Egyszerre érdekes és rendkívül jó, mert következmények nélkül bármit megtehetsz, RENGETEG dolgot megtudhatsz az emberi viselkedésről, de ez hónapok vagy max 1-2 év után kiüresedik szerintem. Az Idétlen időkig és ez nagyon jól bemutatja ezt a helyzetet.
Köszi :)
Igen, nagyon durva :O főleg, hogy nem tudsz belőle kijönni. Bár ebben a filmben pont sikerült :D Az is durva, hogy megfejtette Sarah.
Azért azt megnéztem volna, hogy hétfőn hívja Nylest a főnöke, hogy hol van, ő meg azt sem tudja, ki az, hova kell mennie és mit kell csinálnia :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!