Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Squid Game 5....

Mit gondoltok a Squid Game 5. játékáról?

Figyelt kérdés

Már a játék kezdetekor mielőtt még bárki meghalt volna, nekem beugrott egy ötlet.

Szerintem ésszerű lett volna nem az üvegeken, hanem azok tartószerkezetén végigmenni.

A többi játékban ennél 100x több gondolkodást igénylő megoldás született.

Volt pár eszes játékos, de ez senkinek se jutott eszébe.

Persze akkor mindenki végigment volna és úgy nem olyan izgalmas.

2022. júl. 19. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Valószínű, hogy csalásnak minősítették volna, és lelövik a próbálkozót.
2022. júl. 19. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanezt néztem én is, rendesen belekiabáltam a TVbe hogy a szélén menjenek már. Biztos nehezebb úgy egyensúlyozni, de csak biztonságosabb. Bár lehet akkor lelőtték volna őket, mondván, hogy nem szabályosan játszanak:/
2022. júl. 19. 16:00
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha pl első vagy a játékban, akkor szinte 0 esélyed van, hogy mind a 10 lépésnél jól választasz.

Tehát simán érdemes másképp próbálkozni.

2022. júl. 19. 23:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem nagyon kell egyensúlyozni.

Középen kell menni.

A két sor között.

Az egyik lábaddal a bal oldalra lépsz, a másikkal jobbra.

A két "sín" között talán fél méter volt

2022. júl. 19. 23:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja mindegy mert megnéztem és az volt a szabály, hogy csak az üveg lapokra lépve szabad átmenni
2022. júl. 19. 23:52
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen mindegy, hogy lezúgsz vagy lelőnek. Tuti, hogy az elsőt lelőtték volna, utána már nem próbálkoznak ezzel a többiek.

Technikailag csak csökkenne az esélyük.

2022. júl. 19. 23:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel a nagy darab csávót is lelőhették volna.

Mert az volt a szabály, hogy a megadott sorrendben kell haladni.

A bunkó meg kitalálta hogy a többiek menjenek előre helyette.

2022. júl. 20. 00:48
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy voltak dolgok, amiket rugalmasan kezeltek, vagy kíváncsiak voltak, mi lesz a vége.

A golyós játékban is rábólintottak a játék cserére, illetve én lelőttem volna a palit, aki átverte a srácot a golyókért.

2022. júl. 20. 06:22
 9/9 anonim válasza:
85%

Voltak dolgok amit valóban rugalmasan kezeltek, de ez már túl sok lett volna, a VIP-k tuti kiakadtak volna, és követelték volna az ember lelövését.

Pl. Amikor az egyik versenyző próbálta megfejteni, hogy melyik üveglap a strapabíró már rögtön közbeszóltak, és lekapcsolták a fényeket, hogy ne sikerüljön neki.

Bár egyetértek, azért ésszerű lett volna legalább egy valakinek rákérdeznie, vagy megpróbálnia.

2022. júl. 27. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!