Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a top 10 sorozatod?

Mi a top 10 sorozatod?

Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz lenne megmondanom, mert kb. 100-200 sorozatot (animált, élőszereplős vegyesen) néztem eddig. Tegnap láttam a TheVR-os TOP5 sorozat videót, ezért elgondolkodtam rajta, de nem jutottam sokra. Azért nem tudok mondani semmit, mert mindegyik tetszett akkor, amikor néztem, különben nem néztem volna őket. (Egy két ritka kivételtől eltekintve.)

Bármire lehet jót és rosszat is mondani, és szerencsére sok sorozat van, ami újít(ott) a maga korában. De ha csak ezt vennénk figyelembe, akkor rossz úton járnánk, mert egy sorozat akkor is lehet jó, ha elcsépelt a története, de az eljátszott szituációk a szereplők, vagy párbeszédek, vagy egyéb kreatív döntés miatt egyszerűen csak szórakoztatóak.

Mellesleg, manapság néha visszanézek régi sorozataimba, de kizárólag eredeti nyelven, hogy tudjam, mit hagytam ki amikor szinkronnal néztem. És több esetben kiderült, hogy sokkal több van egy-egy sorozatban, mint régen azt képzeltem! Pl. 20 perces sitcomnál felfedeztem bakikat, amiket benne hagytak epizódokban, néha még az az érzés is elfogott, hogy adott epizódok lehet élesben mentek (bár nem valószínű).

Aztán csináltam olyat is, hogy direkt kerestem olyat, amikor LIVE TV keretében tényleg élőben adtak egy részt a sorozatból. Pl. vészhelyzetnél, will és grace, meg van egy-két másik példa. És iszonyat magasra tudja tenni a sorozatokat egy-egy ilyen rész! Még akkor is ha előtte és utána a csak konzerv epizódokat lát belőle az ember. Tudod miért? Mert át jön rajta az egész stáb lelkesedése! És sokszor ez többet jelent bármilyen nagyszerű ötletnél.

Volt sorozat amit utáltam, amikor valós időben követtem, aztán több évvel később, amikor a főtörténetszálakat követve csak adott epizódokat néztem meg belőle, akkor eldobtam az agyam, hogy azért még sem annyira irritáló, mint azt gondoltam. (Lost)

Volt olyan, ami sok évig lekötött félig-meddig háttér tévézésként, de aztán ma már nem tudnám jó szívvel megnézni. De akkor régen, jó volt nézni. (NCIS, HOUSE M.D.)

2022. júl. 18. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen listám, de most megpróbáltam összeszedni 10 olyat, ami nagyon tetszett és újra is nézném. Sorrendet meg se próbálok felállítani, csak ABC sorrendben írom őket.

- Gilmore Girls

- House

- La Casa De Papel

- Lucifer

- Mindhunter

- Pushing Dasies

- Scrubs

- The Queen's Gambit

- You

Fenntartom a lehetőségét, hogy van amit lecserélnék másra, csak most nem ugrott be. Meg van még 3, amit meg kell említenem. Az első a Black Mirror, ami csak azért nem került be a top tízbe, mert bár van több zseniális része, de sajnos olyanok is, amik csalódást okoztak. Főleg az utolsó évad. A másik a His Dark Materials, ami eddig nagyon tetszik, de még nincs vége és sok fog attól függni, hogy milyen lesz a befejezése. A sztorit tudom, mert régen már olvastam a könyvet, ami alapján készül, inkább a megvalósításra gondolok. És végül a Supernaturals, aminek az első pár évadát imádtam, de túl lett nyújtva és így a teljes sorozatra már nem tudom azt mondani, hogy a kedvenceim közé tartozik. De azért szeretem és mindenképp meg kellett említenem legalább így.

2022. júl. 18. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

1. Peppa malac

2. Bogyó és Babóca

3. Mancs őrjárat

4. Egy kupac kufli

5. Dóra, a felfedező

Többet nem ismerek.

2022. júl. 18. 23:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1. A klónok háborúja

2. Mandalorian

3. Obi-Wan Kenobi

4. -

5. -

6. -

7. -

8. -

9. -

10.-

2022. júl. 19. 00:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1 - The 100

2 - Fear The Walking Dead

3 - The Walking Dead

4 - Starsky és Hutch

5 - Squid Game

6 - Mise éjfélkor

7 -

8 -

9 -

10 -

2022. júl. 19. 02:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Death Note

You

South Park

Dexter

Archer

American horror story

Szökés

2022. júl. 19. 06:51
 7/10 anonim válasza:
88%

1.Doktor House

2.Stranger Things

3.A mentalista

4.Szívek Szállodája

5.Lángoló Chicago

6.-

7.-

8.-

9.-

10.-

2022. júl. 19. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Top sorozat amit, mindenkinek látni kell: Outlander

Egyéb sorozat amit szívesen nézek, néztem. Bridgerton család,

Korona, Lois és Clark, Vezércsel, Dr. House, Mentalista, Dr. Csont, Született feleségek, Grace klinika, (A szolgálólány meséje)

2022. júl. 20. 23:04
 9/10 anonim válasza:

Black Mirror

Brilliáns Barátnőm

South park

2022. júl. 22. 05:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Cobra 11

Stranger things

Obi-Wan Kenobi

The Mandalorian

A klónok háborúja

Lázadók

Sqiud game

A nagy pénzrablás

Loki

Holdlovag

2022. aug. 4. 23:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!