A Young Justice című sorozat fenn van HBO Max-on?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a Young Justice fenn van-e HBO Max-on, és ha igen, akkor hány évaddal? Ha nincs fenn, akkor hol tudom megnézni lehetőleg magyar szinkronnal? Láttam az első évadot (indavideo-n), és nagyon tetszett, de a többit nem nagyon találom sajnos. A válaszokat előre is köszönöm!2022. júl. 13. 12:25
1/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Pontosítanék: azóta sikerült megtalálnom a 2. évadot is, de a 3.-at sehogy se találom. Ha jól sejtem, nincs fenn HBO Max-on. Arra lennék hát kíváncsi, hogy tudtok esetleg olyan helyet, ahol meg tudom nézni magyar felirattal a 3. és 4. évadot? Bárhol? Annyira jó sorozat, kár lenne félbe hagynom. :(
2022. júl. 25. 15:40
2/6 anonim válasza:
Fent van HBO MAX-on, de szerintem kell hozzá vpn. Amerikában élek és múlt héten néztem meg a negyedik évadot hozzá a MAX-on
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :D Végre valaki válaszolt!
Még az érdekelne, hogy ha Amerikában nézted meg, akkor nem volt hozzá magyar felirat, ugye?
2022. aug. 4. 11:41
4/6 anonim válasza:
Nem volt hozzá sajnos magyar felirat :(
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos erre is várnom kell még néhány évet, amíg megtanulok angolul.
2022. aug. 5. 20:37
6/6 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Szia. Nézd meg sorozatbaráton. Hátha ott fent van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!