Az új Thor filmre megéri moziba beülni, vagy inkább várjam meg míg megjelenik Disney+-on?
Figyelt kérdés
Hatalmas Marvel fan vagyok, minden nagyobb MCU filmnél pl Végjáték vagy Nincs Hazaút, Doctor Strange 2 stb alap volt az este 7-es premier előtti IMAX, de pl az Örökkévalóknál meg ennél sem éreztem, hogy ezt nekem elsők közt kell látnom, és úgy érzem beigazolódott (sokan mondják, hogy nem lett túl jó). Na most inkább várják 45 napot míg megjelenik Disney+-on?2022. júl. 11. 20:39
11/12 anonim 

válasza:

Ha a Ms. Marvelről bármi pozitívat tudsz írni, akkor igazából a Thort is megnézheted moziban, lehet tetszeni fog.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi 11.
Igazából a Ms. Marveltől egyáltalán estem hanyatt, főleg egy Holdlovag vagy bármely korábbihoz képest, de ez az utsó részben volt 1-2 jelenet ami kifejezetten jó volt szerintem. Thor is hasonló lehet ahogy írtad.
2022. júl. 13. 23:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!