Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van egy régebbi robotos...

Van egy régebbi robotos film,aminek nem tudom a címét,valaki esetleg? Többi lent.

Figyelt kérdés

A filmet régen láttam,de meg szeretném nézni megint. Arról szól,hogy van egy nagy robotokat gyártó cég és egy család vesz egy robotot,de az "hibás" és öntudatra ébred. Aztán egy csomó mindenen átmegy,emberi testrészeket kap és a végén emberré nyilvánítják,de azt már nem éli meg,mert meghal.

Asszem a Jurasic parktól az a kutató a filmben az egyik főszereplő

2022. júl. 7. 22:55
 1/5 A kérdező kommentje:

Már megtaláltam :)

A 200 éves ember a címe

2022. júl. 7. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legjobb film a témában

Mondanám, hogy könyvben jobb,de szerintem azon ritka kivétel, mikor még ez sem igaz.

2022. júl. 7. 23:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Most fejeztem be és megint egy nagyon jó érzés volt megnézni. Ez ilyen tipikus sírós,de gyönyörű film
2022. júl. 8. 01:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Robin Williems is sokat beletesz szerintem ezért.

Alapjáraton egy tipikus féluncsi Asimov scifi, kellett oda a kiválló színész is.

2022. júl. 8. 07:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Sam Nelli is azért hozzátett a film ismertségéhez
2022. júl. 8. 23:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!