Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi az oka annak, hogy hétközna...

Mi az oka annak, hogy hétköznap délután a Híradó előtt a kutya se nézi az RTL Klubot?

Figyelt kérdés
A SorozatWiki nemrég közzétette az idei 26. heti nézettségi adatokat. Az adatokból kiderült, hogy az RTL Klub török sorozata, a Szerelem és más bajok (Aşk Mantık İntikam) brutálisan bedőlt, pénteken a 18 és 49 év közötti korcsoportban mindössze 0,9 százalékos közönségaránnyal futott, míg a rivális csatorna által sugárzott Remények földje (Bir Zamanlar Çukorova) minden hétköznap toronymagasan vitte a délutáni idősávot, pl. pénteken 18-49-ben közel hússzor magasabb volt a közönségaránya, mint az RTL Klub sorozatának.
2022. júl. 7. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Azon csodálkozom, hogy egyáltalán nèzi mèg valaki az X generáción kívül.

2022-őt írunk, amikor már a YouTube lett a TV.

2022. júl. 7. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
Az egész RTL egy szutyok, hazug, ócska, szennycsatorna.
2022. júl. 7. 19:25
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es: ha az RTL Klub hazug, akkor miért a TV2-t marasztalja el több alkalommal a bíróság?
2022. júl. 7. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom az embereknek délután még van jobb dolguk mintsem tv-t nézni.
2022. júl. 7. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Én azon csodálkozom, hogy van ember, aki önszántából nézi ezeket a buta csatornákat. Már a 70 éves anyukám is laptopról nézi a sorozatokat.
2022. júl. 7. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Én azon csodálkozom hogy van aki még konkrétan tévét néz. Nálunk már kb 10 éve nincs se készülék, se szolgáltatás. Laptopon, Neten nézünk mindent.

Az viszont tény, hogy az rtl nek van a legtöbb olyan műsora amit sorozatok mellett én szeretek és követni szoktam. Pl konyhafőnök, nyerő páros, gyertek át, survivor, cvmki, és csak az ő híradójukat szeretem nézni, azt is online.

2022. nov. 14. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!