Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILER!!! Aki látta a...

SPOILER!!! Aki látta a Venom2.részét miért 18+?

Figyelt kérdés
Aki látta, szerinte tényleg kell 18+rá vagy nem? Amúgy az erőszak vagy a szexualitás miatt lett 18+? Mi történik benne? Mert megszeretném nézni.

2022. júl. 6. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Megérdemli a 18+
Túl gondolták és nem kéne rá ekkora korhatár
12 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Én láttam már, de meglepődtem azon, hogy 18+-os. Szerintem semmivel sem durvább, mint az első része (gondolom azt már láttad).

Gondolom vannak bizonyos kikötések, csúnya beszéd, vér stb, ami megköti a korhatárbesorolást.

2022. júl. 6. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Itt mondjuk pont nincs szpojler, de köszi, hogy szóltál :)

A korhatárról pedig: [link]

2022. júl. 6. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Magyarországon bizonyos tartalmakat illetően szigorúbbak a besorolások, mint más országokban. Máshol ez a film csak 12 karikás, egyes országokban 16, itt éppen 18. Egyéb filmeknél is előfordult már, hogy máshol 12+ vagy korhatár nélküli besorolást kapott, itt viszont szigorúbbat.

Egy olyan okfejtést olvastam, hogy az húzta ki a gyufát a magyar korhatár bizottságnál, hogy a Venom és Eddie közti szimbiózist direkt a meleg kapcsolatok allegóriájaként mutatták be. A rendező ezt nyíltan beismerte és több interjúban is hangoztatta. És mint tudjuk, az országunk médiaszabályai nemigen toleránsak az ilyesmivel szemben, a legtöbb meleg tartalom itt automatikusan vagy 18+ besorolást kap, vagy pedig kicenzúrázzák vagy egyenesen betiltják.

2022. júl. 6. 21:06
 4/7 anonim válasza:
74%

EZ EGY KICSESZETT SZIMBIÓTA EGY ÜRLÉNY

Értem mire mondják hogy a meleg kapcsolatot mutatnak be eddie es venom közt de számomra egy űrlény és egy ember kapcsolata bármennyire is "homokos" nem nevezném ezt egy meleg kapcsolatnak.

2023. márc. 16. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt és a Győztes gólt rettenetesen benézte a Filmiroda.
febr. 28. 09:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Az RTL vasárnapon vetíti le a 2. Venomot 16-os korhatárral, állítólag a Filmiroda beismerte a tévedést és most már 16+ lehet a 2. Venom.

Sőt: egy hibából a Racoon City DVD-re került 16-os karika, ott adminisztrációs hiba történt a Venommal kapcsolatosan, a Venom lett 16+. Úgyhogy sok kavarás történt.

máj. 7. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Sőt: jövő héten a 2. részt is leadja vágva 12+ korhatárral! Majd egyik éjjel még egyszer vágatlanul. Na ez így erős.
máj. 7. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!