SPOILER!!! Aki látta a Venom2.részét miért 18+?
Én láttam már, de meglepődtem azon, hogy 18+-os. Szerintem semmivel sem durvább, mint az első része (gondolom azt már láttad).
Gondolom vannak bizonyos kikötések, csúnya beszéd, vér stb, ami megköti a korhatárbesorolást.
Magyarországon bizonyos tartalmakat illetően szigorúbbak a besorolások, mint más országokban. Máshol ez a film csak 12 karikás, egyes országokban 16, itt éppen 18. Egyéb filmeknél is előfordult már, hogy máshol 12+ vagy korhatár nélküli besorolást kapott, itt viszont szigorúbbat.
Egy olyan okfejtést olvastam, hogy az húzta ki a gyufát a magyar korhatár bizottságnál, hogy a Venom és Eddie közti szimbiózist direkt a meleg kapcsolatok allegóriájaként mutatták be. A rendező ezt nyíltan beismerte és több interjúban is hangoztatta. És mint tudjuk, az országunk médiaszabályai nemigen toleránsak az ilyesmivel szemben, a legtöbb meleg tartalom itt automatikusan vagy 18+ besorolást kap, vagy pedig kicenzúrázzák vagy egyenesen betiltják.
EZ EGY KICSESZETT SZIMBIÓTA EGY ÜRLÉNY
Értem mire mondják hogy a meleg kapcsolatot mutatnak be eddie es venom közt de számomra egy űrlény és egy ember kapcsolata bármennyire is "homokos" nem nevezném ezt egy meleg kapcsolatnak.
Az RTL vasárnapon vetíti le a 2. Venomot 16-os korhatárral, állítólag a Filmiroda beismerte a tévedést és most már 16+ lehet a 2. Venom.
Sőt: egy hibából a Racoon City DVD-re került 16-os karika, ott adminisztrációs hiba történt a Venommal kapcsolatosan, a Venom lett 16+. Úgyhogy sok kavarás történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!