Vannak olyan sorik/filmek amik a másságról szólnak ?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az ilyen filmeket, sorozatokat de jelenleg ötletem sincs mit nézzek. Hasonló dolgokat keresek mint a telhetetlen, mennyei csoda vagy az igazi csoda. Nagyon szeretem az olyan filmeket amikből tanulhatok vagy igaz történet alapján készültek. De a maganyról és a csalódásról is szólhatnak. Köszönöm szépen előre is.2022. jún. 30. 18:40
1/2 anonim 

válasza:

Tudom, nem irodalmi mű iránt érdeklődsz, én azonban szeretnék ajánlani egy novellát, amit Petőfi Sándor írt. Azért ajánlom, mert ez a novella a másságról szól, nagyon jó, és sajnos nagyon kevesen ismerik. Itt és most szeretném a te és mindenki figyelmébe ajánlani.
A címe: A fakó leány s a pej legény
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!