A netflix mikor rak fel új részeket egy bizonyos sorozathoz?
Figyelt kérdés
Szerintem elég sokan várjuk a Stranger Things utolsó két részét,de megéri fentmaradni addig ameddig fel rakják(gondolok itt éjfélre vagy 1-2 óra közöttre),vagy inkább reggelente teszik fel a részeket?2022. jún. 30. 12:10
1/4 anonim válasza:
Hát az nagyon szubjektív, hogy ki mikor akar "tévézni". Épp ebben más a Netflix, mint egy tévécsatorna, hogy nem időponthoz kötött, mikor nézhetsz meg valamit. De ezt nyilván te is tudod, úgyhogy nem nagyon tudom eldönteni, hogy mire is vagy kíváncsi! És eszerint azt sem szeretném megmondani neked (vagy bárkinek), hogy maradj fenn éjfélig, vagy hagyd másnapra a nézést.
2/4 anonim válasza:
A Starger Things csendes-óceáni idő szerint éjfélkor, vagyis itt reggel 9-kor jelenik meg. Ilyenkor a nagyobb, amerikai közönséget tartják szem előtt, nem az európait.
3/4 anonim válasza:
12:00 AM PT idő a premierek időpontja, azaz rögtön a nap első percében (július 1. 00:00 PT). Az időzónák miatt ez nálunk reggel 9-kor van.
4/4 anonim válasza:
Bocsi, úgy látszik, ma nem tudok írni. Természetesen a Stranger Things-re gondoltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!