Csak szerintem túlértékelt a Rick and Morty?
Alapjáraton egy nagyon jó, és vicces, bolondos sorozatról van szó. Ezt bevallom.
Viszont legtöbbször, olyan jelzőkkel dobálják meg, mint a "kreativitás csodája", "legokosabb sorozat" stb....
Ez szerintem nem igaz, mert sok esetben az ötleteik, már megvalósultak filmekben.
Gondolok itt pl. Purge, inception.
Még a 2 cím szereplő is a
"vissza a jövőbe" koppintása
(Legnagyobb részben)
Szóval ja! Nagyon jó sorozat, de semmivel se különb egy Family Guynál, vagy egy South Parknál.
Inkább csak sok az idióta magát okosnak képzelő rajongó.
A 3. Évadig néztem, valahogy utánna már elvesztettem az érdeklődést iránta.
Én a napokban néztem végig egybe mind az 5 évadot, és szerintem sem érdemli meg azt a felkapottságot, legalábbis mostmár. Az elején tényleg zseni volt, tele volt eredeti ötletekkel, aztán később olyan volt mint bármilyen másik sori, nem igen haladt előre a sztori, elhagyták azokat az éleket, amitől egyedi volt a sorozat. Sőt pc-bek is lettek, vagyis érezhetően óvatosabb volt a tartalom. Az 1-2. évadban sok merész poén volt, tényleg átélte az ember ezt a multiverzumos káoszt, de ezt követően olyan hétköznapinak tűntek a dolgok, mint a Smith család számára, és ez érezhető volt. Inkább ilyen family guy-os "családi könnyű dráma" lett, középkategóriás poénokkal és előre látható megoldásokkal. S valószínűleg ez a romlás azért volt, mert az első két évad sokaknak tetszett, de ezzel felhígult a nézőközönség.
Plusz én találkoztam olyan hype-pal is, hogy ehhez mekkora IQ kell. Hát nem kell.
Na nem akarom fikázni, elvégre egyáltalán nem kellett eröltetni magam, hogy nézzem végig, szerettem, de nem tudom azt mondani, hogy a kedvencem, vagy "kötelező" darab.
Köszönöm a válaszokat!
#6 Egyetértek minden szavaddal.
Mellesleg a napokban megjelent a 6.évad előzetese, és már szeptember 4.én indul is az 1.rész.
Nektek erről mi a véleményetek?
Fele annyi idő alatt készítették el mint az előző evadokat.
Valószínűleg ez a minőség rovására ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!