Beteg humorú vígjátékok? Olyanok amik nem lettek ismertek,pedig jók.
Figyelt kérdés
Pl.:Kevin és Perry a csúcsra tör
Ne légy barom,miközben iszod a dzsúzod a gettóban
2022. jún. 27. 19:15
11/33 A kérdező kommentje:
9.:Erről se hallottam még szintén.Nagyon Szépen Köszönöm! :)
2022. jún. 27. 22:52
12/33 anonim válasza:
“ Jay és néma Bob”. Ez azért elég híres
13/33 A kérdező kommentje:
12.:Én is ezt írtam.
2022. jún. 28. 14:06
14/33 anonim válasza:
Ezt nézd meg mindenképpen (ha még nem láttad):
15/33 A kérdező kommentje:
14.:Egyszer belenéztem már,de nem néztem végig,de akkor majd most.Nagyon Szépen Köszönöm! :)
2022. jún. 28. 16:49
16/33 anonim válasza:
Ugratások filmje
Bad grandpa
Vadkanok
Basebolondok
17/33 A kérdező kommentje:
16.:Nagyon Szépen Köszönöm! :) Az ugratások filmje is nagyon-nagy.A rossz nagyapó is elég ismert,mivel Jackass.A Vadkanok-ra már nem igazán emlékszem,de nem rémlik,hogy beteg lett volna.A Basebolondok az elég nagy hülyeség.Meg Trey Parker másik filmje is a Spermafióka,gondolom már láttad,de ha nem,akkor nézd meg.Mégegyszer köszönöm neked is! :)
2022. jún. 29. 00:08
18/33 anonim válasza:
Bazi nagy film ( Epic Movie), Király!( Your Highness)
19/33 anonim válasza:
Nincs mit. Az Ugratások filmje elég vicces. A Vadkanok igen beteg. A Spermafióka lemaradt.
20/33 anonim válasza:
Vigyázat vérfarkas!
Gyerekkoromban megkaptam cd-n (ha tudta volna anyukám milyen beteg egy film biztos nem veszi meg), de hát a címből csak annyi jön le hogy vérfarkasokról szól, akkoriban meg pont menő volt az alkonyat. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!