A Nagy Pénzrablás Korea vélemény?
Figyelt kérdés
Első 2 részt láttam. Full copy az egész, de szinte már annyira szar,hogy nekem tetszik.2022. jún. 27. 12:58
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy ugyanaz, mert egy remake sorozat. Ugyanazt a történetet játsszák el.
"The series, both a remake and spin-off/continuation of the Spanish TV drama, follows the storyline and characters of the original."
2/4 anonim válasza:
Nekem bejön, mondjuk én csak keleti filmeket szoktam nézni, így az eredetit nem láttam.
3/4 anonim válasza:
Illetve nem.
Úgy értem hat rész van Netflixen, és nem lett befejezve pont a történet közepén lett vége.
Azt hittem egy lezárt történetet kapunk.
4/4 anonim válasza:
En imádom a Koreai sorozatokat és soha nem gondoltam hogy egyszer azt fogom mondani egyre hogy sz*r. Valószínűleg ha az lenne az eredeti is ezt mondanám rá, hiszen sajnos rettenetesen odegesitoek lettek a karakterek. Egyedül Berlin a kivétel hiszen a színész ha nem is fantasztikus, de rendkívül élvezetes alakítást hoz. Bár en jobban szeretem eredeti szinkronnal hallgatni, nagyon illik hozza Stohl András hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!