2022 legjobb filmek?
Figyelt kérdés
Mik voltak az év első felének legjobb/legnagyobbat durranó filmjei? Én személy szerint nem hallottam semmi nagy szenzációról.2022. jún. 25. 17:44
1/8 anonim válasza:
Adam-project kellemes csalódás volt, jó poénok voltak benne.
3/8 anonim válasza:
Ha sorozatot lehet, akkor az All of Us are Dead. :)) kdrama sorozat. Jövőre jön ki a 2. Évad
4/8 anonim válasza:
Igen ez a Top Gun 2 lett nagyon felkapva. Rajta kívül a The Batman meg a The Northman.
Magyar filmek közül: Az unoka.
Dokumentumfilmek közül: A Tinder-csaló.
5/8 anonim válasza:
A “Sonic, a sündisznó” első része nekem például nagyon tetszett. A második részét még nem láttam, de az már idei film, áprilisban mutatták be itthon!
6/8 anonim válasza:
The Batman
Top Gun: Maverick
(Nekem eddig ez a kettő tetszett a legjobban, illetve a Harry Potteres megemlékezős doku, de az inkább csak a Harry Potter fanoknak érdekes)
7/8 anonim válasza:
Obi-Wan Kenobi minisorozat ami említésre méltó szerintem egyedül. Illetve még a Halál a Níluson.
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett a Lángoló bőr (La Piel En Llamas) című komolyabb témájú, politikai film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!