Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy mozifilmet keresek valamik...

Egy mozifilmet keresek valamikor a 80-as években láttam ilyen rajzfilmszerü volt emlékszik rá valaki?

Figyelt kérdés
Volt benne egy kislány meg ilyen nagy behemót idegen lények egyik meggyógyitotta a kislány lábát.Fontos lenne!
2008. dec. 19. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Magyar film?
2008. dec. 19. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:

szia

ugy emlékszem nem magyar emlékeim szerint inkább ilyen mai japán manga szerü lehet hogy japán volt de ebben nem vagyok biztos sajna csak nagyon homályos emlékeim vannak róla. ha tudsz segits légyszi!!

2008. dec. 19. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy ez az, de nézd meg hátha... http://www.youtube.com/watch?v=jLVGSEWE36Y
2008. dec. 20. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha még valamire emlékszel belőle ird ide, talán beugrik , én 80-as években rendszeresen jártam a mozit
2008. dec. 20. 00:20
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
A link jó, csak az inkább 90 -es évek közepe, nem magyar, és nem ment moziban
2008. dec. 20. 00:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nausicaa of the Valley of the Wind" tescoban kaphato is a Hayao Miyazaki tobbi filjevel egyutt.

(Bar megjegyzem, hogy a 80-as evekben latott asszem egy vagott verzio)

Aztanpersze lehet hogy tevedek. :)

2008. dec. 20. 01:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Ez az megvan, a Nausicaa of the Valley of the Wind az!

Köszi már régóta kerestem csak tényleg ennyire emlékeztem csak belőle! Meg hogy még kapható is! Ma meg is nézem a tescoban:

2008. dec. 20. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!