Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Stranger...

Mi a véleményetek a Stranger Things c. sorozatról?

Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát nekem a deadliest warrior sokkal jobban tetszett.
2022. jún. 22. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Az hogy karakterek és atmoszféra terén az évtized egyik legjobbja. Rendkívül meghatározó volt a 80-as retro hullám felélénkítésében is. Imádom. Az első két évadot már vagy négyszer láttam. Alig várom a negyedik évad maratoni fináléját.
2022. jún. 22. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
Nekem egy kicsit unalmas. Az első évad még korrekt volt, de azóta lényegében önmagát ismétli, mindig ugyanaz történik és csak azért, mert bevágnak néhány jelenet alá egy popslágert még nem lesz izgalmasabb.
2022. jún. 22. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Mivel nem emlékeztem már az elejére most visszanéztem az egészet a 4.ig. Hát meg kell hogy mondjam hogy nem emlékeztem hogy minden évad mennyire jóra sikeredett. Ha lenne időm megint újra kezdeném az egészet
2022. jún. 23. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Nekem tetszett, érekes, akciódus sorozat kedvelhető karakterekkel, de azért problémáim vannak vele. Egyrészt hogy eddig tényleg mindegyik évad arról szólt hogy megjelenik egy szörny egy másik dimenzióból (annak ellenére hogy az első évadban világossá teszik hogy nagyon sok dimenzió létezik, minden évadban ugyanabból az egy dimenzióból), majd a végén hőseink legyőzik. És ha véletlenül meg is halna néhány főbb karakter, természetesen a következő évadban mindig visszatérnek, így az eddigi három évad finálékban sosem aggódtam túlzottan a szereplőkért, emiatt számomra a sorozat kevesebb feszültséget tudott generálni mint amit én elvártam. De eddig úgy néz ki hogy a negyedik évad sötétebb és véresebb mint az eddigiek és azt mondják hogy a fináléban tényleg megölnek egy fontos karaktert, úgyhogy ezt most izgatottan várom.:)
2022. jún. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!