Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Disney+ channel kínálatát...

A Disney+ channel kínálatát meg lehet valahol kukkantani?

Figyelt kérdés
A streames oldalra gondolok, ami most indult. Ahhoz hogy eldöncsem előfizető legyek-s vagy sem. Látnom kell a kínálatot. Hol kukkanthassa meg?
2022. jún. 22. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Én előfizettem és leginkább Star Wars (a 9 film, emellé a sorozatok, Klónok háborúja), MCU (filmek, sorozatok), NatGeo tartalmak, illetve egész sok Disney mese és sorozat.

Máshol nem tudom, hogy megtekinthető-e.

2022. jún. 22. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
39%

Nem kéne anyu bankkártyájával játszani.

Olyan, hogy Disney+ channel nincs. Disney+ van.

Eldöncsem = Eldöntsem

Van rajta Disney tartalom, Disney+ original, Pixar, marvel, star wars, National Geographic, és Star stúdió tartalmak. Ha szereted ezeket érdemes előfizetni ha nem akkor nem. De ennyi pénzért ilyen tartalmakért megéri. Ha nem tetszik fogod és lemondod.

2022. jún. 23. 16:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Én igazából arra vagyok kíváncsi mi a műsorkínálat mielőtt megvenném a terméket. Túl nagy kérés ez? A kábelt TV-re is létezik műsorfüzet a neten. Tudom milyen filmek lesznek, de itt?

Oké 2-es olvastam hogy : ....Van rajta Disney tartalom. De semmi egyéb?

2022. jún. 24. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a Disney tulajdonában vannak ezek a brandek meg stúdiók mint a fox is nincs szüksége bérelni másoktól mint a netflixnek pl.

Leírni meg azt a többszáz filmet és sorozatot ami rajta van 1 nap is kevés lenne.

Röviden tömören az Amerikai horror storytól a csipkerózsikáig van minden.

2022. jún. 24. 12:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Ahogy a Diznit ismerem, az inkább Csipkejózsika😂
2022. jún. 27. 07:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A homofóbia még mindig nem menő, sőt egyenesen gáz.
2022. jún. 27. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Irh privátban és küldök egy drive linket a tartalomhoz
2022. jún. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!