Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpir fanok, Melyiket ajánlan...

Drakula kérdése:

Vámpir fanok, Melyiket ajánlanátok kiprobálásra?

Figyelt kérdés
A kór-t (the strain) vagy a vámpir naplokat?

#sorozat #vámpír #The strain #Vámpir naplók.
2022. jún. 18. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vámpír "fan".De láttam néhány részt ezekből.És szerintem a Kór az jobb min a Vámpír naplók.
2022. jún. 18. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Én szeretem a vámpírokat, de ezt a két sorozatot nagyon untam. Mindegyikből kb. 5 részt bírtam végignézni. Szerintem nagyon nem jók. Pedig általában olyat is megnézek, ami nem jó és tudom élvezni, de ezek valami extrém módon untattak valamiért. Azt hiszem az a baj velük, hogy mindkettőben a vámpírokat lecserélhetnék tulajdonképpen bármi másra, pl. zombikra/tündérekre/manókra/maffiózókra és nem változna semmi.
2022. jún. 18. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha már ez a kettő közül kell választani, akkor Vámpírnaplók, majd utána The Originals. A Legacies-ről inkább nem mondtok véleményt, de nem bánom, hogy abba hagytam.

Viszont a kedvenc vámpíros sorozatom még mindig a True Blood.

2022. jún. 18. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát a Vámpír naplók jó, csak nagyon sok benne a tinidráma, ami a főhős szerelmi életében nyilvánul meg. Néha ezt átugrom.

Néha egy-egy dolog nem jól van bevezetve.

Van például egy boszorkány az 5. évadban, akinek háttértörténetétől a szekunder szégyenérzet fogott el.

Nem az a karakter, akire azt mondom, hogy annyira beteges a múltja, hogy az már fantasztikus, hanem azt éreztem, hogy renélem az életemben nem fogok hasonló szenélyiségű emberrel találkozni.

De amúgy ezeket leszámítva, nem rossz, nem áll ety helyben a sztori, mindig van valami.

A spin offjairól... Az Originals... Hát, jó lenne, de két izgalmas dolog közé néha muszájból betettek pár epizódnyi semmit. 1-2 dolognak túl hosszú időt stántak, pl van valaki aki egy epizódon át haldoklik.

A karakterekből Klaus néha olyan mint egy felnőtt testébe zárt 5 éves, ezért sok dráma valami gyerekes fa.szságon alapul.

De ott sem volt gondom, tetszett, hogy izgalmas, érdekes.

A Legaciesban már nem tetszett, hogy kb az epizódok fele valami iskolai bullshitről szól, focimeccs, jótékonysági izé, nem fejlesztette, hanem megszakította a történetet.

Az sem tetszett, hogy a főhős a legpasszívabb. Mellette a többi karakter halad vakamerre, ő meg csak a szerelmi életével van elfoglalva, aztán gyorsan megmenti a világot, hogy sietgessen vissza a szerrkméhez dràmázni...

2023. máj. 4. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!