Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Pretty Woman (Julia Roberts,...

A Pretty Woman (Julia Roberts, Richard Gere) c. filmről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 23:32
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Egyik legjobb film. Már nagyon sokszor láttam, de egyszerűen nem lehet megunni. :)
2022. jún. 17. 23:57
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Unalmas romantikus hülyeség, de az akkori Julia Robertset minden létező módon dugtam volna.
2022. jún. 18. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Engem valahogy nem vett le a lábamról sem a film, sem Julia Roberts. Sosem értettem, hogy mi ez a hűhó a film körül, de elfogadtam, hogy másoknak nagyon tetszik. Szeretem a romantikus filmeket ma is, de ez nekem egy volt a sok közül.
2022. jún. 18. 07:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem elég jó film, Julia Robert remek benne. A szinkronja is nagyon jó, a Richrad Gere - Kern András párossal.

Ugyanakkor ez a sztori, hogy vesz magának a fickó egy prostit...aztán meg beleszeret... Igazából nekem ez egyáltalán nem tetszik.

2022. jún. 18. 22:33
 5/6 A kérdező kommentje:
4 nálad a pont az utolsó 2 mondatodért! ezt viszonylag kevesen ismerik fel, és romantikusnak gondolják a sztorit.
2022. jún. 18. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett annyira, untam pár jelenetet kivéve, romantikusnak meg pláne nem találtam a 4. által leírtak miatt.
2022. jún. 20. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!