Igaz hogy a Netflixen minden filmben sorozatban van LMBTQ vagy Blacklivesmatter propaganda?

A kisebbségek megjelenítése nem propaganda. Semmi nincs beléd szuggerálva, sem kimondva hogy mit kellene érezned vagy tenned, hogyan kellene gondolkodnod.
De vannak, akiket valamiért bánt, ha vannak fekete, vagy épp nem heteroszexuális karakterek egy műben, mintha ők nem léteznének a társadalomban és nem élnének köztünk, csak fehér heteroszexuális kigyúrt macsó férfiak.

Szubjektív kinek mi a sok.
Van aki emezt gondolja, mások a szöges ellentétét.
Én azt unom hogy ezen a témán ennyit kell csámcsogni (amit te is bedobtál kedves kérdező) és hogy a két oldal folyton csak fröcsög egymásra.
De ennek a témának a megítélése teljesen szubjektív, egyénenként eltérő. Mindenkinek joga van azt gondolni, amit. És vica versa.
Kutyások meg macskások se mennek vérre menő vitákba. Van aki cicát szereti jobban, van aki a kutyát. Nem tökmindegy? Miért kéne rangsort felállítani? Vagy egyiket jobbnak kikiáltani a másiknál? Mindkét állat cuki, szerethető stb.
Fárasztó ez az állandó hadakozás, a
"van-e propaganda sőt egyáltalán melyik a propaganda" témával a folytonos vitagenerálás, a két tábor összeugrasztása és a többi...
Mi lenne ha minden ember tiszteletben tartaná a másik véleményét, és ennyi? 🤣
Csillaghullás meg apokalipszis, az tuti!
Akkor indítok én propagandát, azt hogy hagyja már mindenki abba ennek a témának a kétoldali agyonköpködését...
És lepontozhat mindkét oldal!
Legalább lesz végre valami amiben egyetértetek!🤣🤣🤣

Azt veszi észre az ember ami a legtöbb helyet foglalja el az agyában.
Ez igaz az élet minden területére. Ha pesszimista ember vagy, akkor mindenben csak a rosszat látod, az egész világ egy csatatér számodra, és a jót jóformán észre sem veszed. Az az ember aki azon gondolkodik hogy talán ideje lenne új állást keresni, mindenhol ebbe a témába ütközik. Hirtelen feltűnik neki hogy az ismerőse új szakmát akar tanulni, feltűnik hogy mennyi helyen hirdetnek állásokat, feltűnik hogy a kollégái is arról beszélnek néha, hogy mit csinálnának ha nem itt dolgoznának. Persze ezek mindennapos dolgok amik normál esetben fel sem tűnnek az embereknek, de ez az illető a saját tudatalattija miatt úgy érzi, hogy a világ csak a karrierváltással van tele.
Ez a helyzet veletek, szélsőjobbosokkal is. Olyan beteges szintű érzékenység van bennetek minden felé, ami nem egyezik a világnézetetekkel, hogy lassan képtelenek lesztek megnézni bármit is az értelmetlen stressztől amit a hibásan funkcionáló agyatok érez.
"jujjjujjjjj vajon ebben a sorozatban is lesznek melegek????? remélem nem, már elegem van a melegpropagandából!!! juj nemakarom hogy melegek legyenek ebben a sorozatban! mindig a melegek, melegek, melegek... elegem van a melegekbő!!" Többet gondoltok a melegekre, mint maguk a melegek.
#1 Írja hogy már mindenki utálja ezt a propagandát, de az igazság az, hogy sztem a többségnek fel sem tűnik. Ha nem fókuszálsz rá egy témára, akkor az agyad nem fog nagy ügyet csinálni belőle, elsiklik felette. Én pl nem is emlékszem hogy mikor láttam utoljára melegeket egy sorozatban, nem hogy úgy érezzem hogy manapság már nem is lehet mást látni a médiában.
Szedjetek valami stresszoldót mielőtt bekapcsoljátok a netflixet, aztán talán képesek lesztek koncentrálni arra amit láttok, és nem érzitek a szükségét hogy 2naponta kiirjatok erről egy kérdést.

"Ez a helyzet veletek, szélsőjobbosokkal is. Olyan beteges szintű érzékenység van bennetek minden felé, ami nem egyezik a világnézetetekkel, hogy lassan képtelenek lesztek megnézni bármit is az értelmetlen stressztől amit a hibásan funkcionáló agyatok érez."
Ne haragudj, de én pl. egyáltalán nem vagyok szélsőjobbos, inkább kifejezetten liberális. Viszont szeretem a minőségi filmeket és sorozatokat, és igenis zavar az, ha valami bele van erőltetve a meleg szál, kötelező meleg karakter. Méghozzá azért, mert rontja az élvezeti értéket. Azzal a világon semmi problémám nincsen, ha van egy jó karakter a sorozatban, aki amúgy meleg, és az akár egyértelműen ki is derül. De csak azért beletenni egy gyengén megírt, huszadrangú karaktert (vagy többet) a műsorba, csak azért, hogy ez is ki legyen pipálva igenis zavaró. És ez nem a politikai beállítottságtól függ, hanem az adott emberek (nézők) ízlésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!