Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szavazás: kedvenc Stranger...

Szavazás: kedvenc Stranger Things-szereplő?

Figyelt kérdés
Indoklás is jöhet.

2022. jún. 15. 15:19
A kérdező szavazást indított:
Mike
Tizi
Will
Nancy
Joyce
Jonathan
Hopper
Dustin
Lucas
Egyéb, leírom
41 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
5%
Ez egy kérdés-válasz oldal, hogy ha van valamilyen dolog amire nem tudod a választ, akkor feltedd és választ kapj. Mi értelme van felhígítani a kategóriát és elnyomni a normális kérdéseket ezekkel a véleménykutató szavazásokkal? Azt leszámítva, hogy gyűjtögeted a pontszámokat a toplistára.
2022. jún. 15. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Max a kedvencem.
2022. jún. 15. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Steve és Robin.
2022. jún. 15. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Steve és Robin.

(nálam is)

2022. jún. 15. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Steve Harrington

A többséggel ellentétben nekem már az első évadban is a kedvencem volt, mert szerintem jó ellenfél volt, utána pedig nagyon jól megírták "a megjavulását" és azóta számomra egy kifejezetten humoros és szimpatikus személyiséggel rendelkező karakter. Dustin-nal kifejezetten jó párost alkotnak.

A második helyen Robin (nagyon jó dinamikája van Steve-vel) és Max (egyszerűen egy kellemes és szimpatikus jelenség) osztoznak.

2022. jún. 15. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy Steve nincs a listán, szerintem karakterként ő a legjobb. A lehetőségek közül Hopperre szavaztam, ő is remek karakter, David Harbour pedig zseniálisan alakítja. (Nem is értem, hogyan nem kapott komoly díjat az 1. vagy a 2. évadért.)

De szerintem Eleven, Nancy, Dustin (Steve-vel remek páros) és Max is remek karakterek + az 1. évadban Joyce is.

2022. jún. 16. 09:28
 7/10 anonim válasza:
77%
Nekem Max és Eddie a kedvencem. De nagyon aggódom mi lesz velük az utolsó két részben.
2022. jún. 21. 10:21
 8/10 anonim válasza:
79%

Uhh baszkiii ezt nem hiszem el. :(((

(utolsó voltam)

2022. júl. 2. 11:00
 9/10 anonim válasza:
74%
Steve és Dustin duó a legnagyobb szerintem :D
2022. júl. 3. 14:16
 10/10 anonim válasza:
77%

Steve és Dustint imádom őket!

És Hoppert is nagyon szeretem

2022. júl. 26. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!