Szavazás: kedvenc Stranger Things-szereplő?
Steve Harrington
A többséggel ellentétben nekem már az első évadban is a kedvencem volt, mert szerintem jó ellenfél volt, utána pedig nagyon jól megírták "a megjavulását" és azóta számomra egy kifejezetten humoros és szimpatikus személyiséggel rendelkező karakter. Dustin-nal kifejezetten jó párost alkotnak.
A második helyen Robin (nagyon jó dinamikája van Steve-vel) és Max (egyszerűen egy kellemes és szimpatikus jelenség) osztoznak.
Kár, hogy Steve nincs a listán, szerintem karakterként ő a legjobb. A lehetőségek közül Hopperre szavaztam, ő is remek karakter, David Harbour pedig zseniálisan alakítja. (Nem is értem, hogyan nem kapott komoly díjat az 1. vagy a 2. évadért.)
De szerintem Eleven, Nancy, Dustin (Steve-vel remek páros) és Max is remek karakterek + az 1. évadban Joyce is.
Uhh baszkiii ezt nem hiszem el. :(((
(utolsó voltam)
Steve és Dustint imádom őket!
És Hoppert is nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!