Hogy lesz szerintetek stranger thingsben? (Vigyázat SPOILER veszély)
Figyelt kérdés
Szerintetek kik esélyesek, hogy meghal a 4edik évad végén és kik kizártak?2022. jún. 14. 18:15
1/5 A kérdező kommentje:
Szerintem jonathan vagy Will
2022. jún. 14. 18:16
2/5 anonim válasza:
Miért kéne bárkinek is meghalnia?
3/5 A kérdező kommentje:
Mert bejelentették hogy egy főszereplő meghal benne
2022. jún. 14. 18:32
5/5 anonim válasza:
Általában azok esnek ki egy sorozatból akiknek a karakterében nincs több. Steve pl elég kedvelt lett és eléggé kifutott a karaktere. Nem nagyon tud hova fejlődni így nem lennék meglepődve, ha ő meghalna.
Will és Jonathan szerintem azért nem fog, mert ebben az új évadban annyira mellékszereplővé váltak, hogy semmi nagyobb csattanó nem lenne egyik halálában sem. (Persze tudom, hogy előtte eléggé körülöttük forogtak az események.)
Dustin, Hopper, Mike, Eleven, Nancy, Max.. szerintem nem esélyes rá.
Még esetleg aki meghalhat az talán Lucas?
Ő elég sokat szerepelt, de ő is valahogy annyira mellékkarakterré vált az új évadban.
Kérdés, hogy mennyire akarják sokkolni a nézőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!